descriptive picture of Creatief Duurzaamheidsterrein
descriptive picture of Creatief Duurzaamheidsterrein
descriptive picture of Creatief Duurzaamheidsterrein

Creatief Duurzaamheidsterrein

Amsterdam

Deze creatieve en unieke locatie is ontstaan op een verlaten scheepswerf en is uitgegroeid tot een duurzame culturele oase. Het is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers, dus er hangt een ontzettend inspirerende sfeer vanaf het moment dat je het terrein betreed. De vergaderruimtes, het restaurant/café en duurzame bedrijven zijn allemaal gemaakt van gerecyclede woonboten en hoewel ze zeker op het land staan, bevindt de locatie zich alsnog aan een prachtig stukje water, het Johan van Hasselt kanaal.

In het kort

2 ruimtes

2 - 30 gasten

Mogelijkheden

De vergaderlocatie heeft twee toffe ruimtes tot beschikking waar beiden tot wel 30 personen in passen. Ideaal voor een creatieve brainstormsessie, een presentatie, een workshop, een belangrijke vergadering of een ander soort bijeenkomst. Er is ontzettend veel mogelijk en de locatie denkt ook graag met je mee. En wil je een locatie waar je even een frisse neus kunt halen tijdens de pauzes? Dan is deze locatie perfect, want je kunt gerust even wandelen over de steigers van het duurzaamheidsterrein.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Boot 30
Het Lab 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Op het duurzaamheidsterrein worden twee vergaderlocaties aangeboden, die individueel of gezamenlijk gehuurd kunnen worden. Het gebruik van Wi-Fi, een beamer, scherm, flip-over, pantry met koelkast is bij de huurprijs inbegrepen.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur; boekingen buiten deze tijden om zijn in overleg mogelijk. Je kunt deze locatie voor één of meerdere dagdelen boeken.

Ligging & kaart

Het duurzame terrein bevindt zich in Amsterdam Noord, op zo’n zes minuten rijden vanaf de snelweg en er is betaald parkeren om de hoek. Tevens kun je de locatie gemakkelijk bereiken met het ov; metro station Noorderpark/bushaltes op +/- 8 min. loopafstand.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Industrieel

Exclusief te huur

Break-outruimtes

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern