descriptive picture of Design & Art in onze Hoofdstad
descriptive picture of Design & Art in onze Hoofdstad
descriptive picture of Design & Art in onze Hoofdstad

Design & Art in onze Hoofdstad

Amsterdam

Deze Amsterdamse locatie heeft een kunstzinnig tintje: in het gehele hotel vind je namelijk tekenen van Dutch Design terug. Denk aan de architectuur van het gebouw, meubels en kunst ter tentoonstelling. Zo’n creatieve omgeving zorgt sowieso voor genoeg inspiratie tijdens je bijeenkomst! De locatiehouders staan altijd klaar om je bijeenkomst te ontwerpen volgens jullie wensen en behoeften, waardoor je hier kunt genieten van een comfortabel verblijf. Tussendoor kun je hier genieten van een heerlijke lunch of smakelijk diner. Het restaurant serveert de lekkerste gerechten! Kom je langs met mooi weer? Er is een groot terras aanwezig waar je, met mooi...

In het kort

256 kamers

4 ruimtes

2 - 230 gasten

Mogelijkheden

Deze vergaderlocatie heeft 11 verschillende ruimtes voor jouw vergadering, brainstormsessie, presentatie of (bedrijfs)feest! Er is dus altijd wel een ruimte te vinden die past bij jouw bijeenkomst, of je nu met een groep van 20 of 200 man komt. Overnachten Wil je blijven overnachten? Je vindt hier 256 comfortabele design hotelkamers in de types superior, executive en business. In totaal zijn er 420 bedden. Alle kamers hebben veel daglicht door de ramen die van het plafond tot aan de vloer lopen. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, de hangende nachtkastjes en het bureau biedt elke kamer een fijne...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Boardroom 20
Double boardroom 40
Dudok (op aanvraag) 120
Rietveld (op aanvraag) 230

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Op deze vergaderlocatie kies je een passende zaal met zaalhuur. Daarnaast boek je een 4- of 8-uurs vergaderarrangement onder het tabblad 'hapjes & drankjes'.Het hotel beschikt over 11 ruimtes voor jouw vergadering, brainstormsessie, presentatie of (bedrijfs)feest. Ruimt 1 en 2 kun je hieronder selecteren; voor ruimte 3 en 4 zijn de prijzen op aanvraag en stuurt de locatie graag een passende offerte!

Activiteiten

In zo’n kunstzinnig hotel is genoeg te zien! Elke drie maanden worden verschillende inspirerende ontwerpen van Nederlandse designers tentoongesteld in de lobby, waardoor je hier vaak geniet van een nieuwe omgeving. Ook is het gebruik van fitnessfaciliteiten en het ruime terras aan het water inclusief. Daarnaast kun je natuurlijk het centrum van Amsterdam bezoeken. Hier vind je genoeg leuke restaurants en café’s om na je bijeenkomst gezellig te dineren of borrelen.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is 24/7 geopend en beschikbaar voor reserveringen.

Ligging & kaart

Dit hotel is ideaal gelegen tussen het centrum van Amsterdam en luchthaven Schiphol. Kom je met de auto? Vanaf de snelwegen A10, A4 en A zit je zo op plaats van bestemming. Onder de locatie is een ruime parkeergarage aanwezig. Kom je met het openbaar vervoer? Neem tram 2 naar de Louwesweg. Vanaf daar loop je binnen 10 minuten naar je plaats van bestemming. Of pak de metro of de bussen 145 en 196.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Luxury

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern