descriptive picture of Design Boetiekhotel met Schitterend Uitzicht
descriptive picture of Design Boetiekhotel met Schitterend Uitzicht
descriptive picture of Design Boetiekhotel met Schitterend Uitzicht

Design Boetiekhotel met Schitterend Uitzicht

Amsterdam

Dit boetiekhotel is gelegen op een nieuw kunstmatig eiland met prachtig uitzicht op de haven. Alle ruimtes zijn vol natuurlijk licht en voorzien van de nodige technologie. Ervaren event managers zullen je enthousiast helpen met de planning en ervoor zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Je verwachtingen zullen hier zeker worden overtroffen!

In het kort

285 kamers

8 ruimtes

1 - 120 gasten

Mogelijkheden

In dit boetiekhotel zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor een vergadering of ander soort bijeenkomst. De ruimtes zijn voorzien van de nieuwste technologie en audiovisuele middelen en daarbij zijn alle ruimtes vol natuurlijk licht. Wifi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zitten bij de prijs inbegrepen.OvernachtenEen meerdaagse bijeenkomst? Geen probleem! Dit hotel beschikt over 285 kamers, ieder uniek en van verschillende prijsklasses. Ook een meerdaagse bijeenkomst kun je hier daarom goed organiseren.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Zaal Oscar 120
Zaal Carla 30
Zaal Grace 12
Zaal Emma 20
Zaal Valeria 30
Zaal Alicia 30
Zaal Isabella 30
Zaal Bruno 40

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De locatie heeft in totaal acht verschillende zalen ter beschikking, het is eventueel ook mogelijk om de zalen Alicia & Carla, en de zalen Emma & Isabelle met elkaar te combineren voor ontvangst van grotere groepen.

Activiteiten

Het hotel is gevestigd in het centrum van Amsterdam, op slechts 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Je bent dus daar waar het allemaal gebeurt! Je kunt hier genieten van de musea en het multiculturele leven van Amsterdam. Iets wat dit hotel weerspiegelt.

Openingstijden & dagdelen

Het hotel is 24/7 geopend.

Ligging & kaart

Het hotel is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station ben je er met minder dan 10 minuten lopen en daarnaast kan je ook de bus nemen, welke om de hoek stopt. Ook met de auto kun je de locatie goed bereiken en je kunt parkeren tegen een zeer gunstig tarief.

Catering

Restaurant beschikbaar

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Rondleidingen met gids

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern