descriptive picture of Drijvend Vergaderen op 't IJ
descriptive picture of Drijvend Vergaderen op 't IJ
descriptive picture of Drijvend Vergaderen op 't IJ

Drijvend Vergaderen op 't IJ

Amsterdam

Al dobberend vergaderen doe je op dit prachtige vrachtschip uit het jaar 1927. Dat het uit dit jaartal stamt is van binnen niet te zien, het schip is modern, ruim ingericht met veel lichtinval en is wel 140m² groot! Deze drijvende locatie is met het uitzicht op 't IJ en de stad is een bron voor creativiteit en ontwikkeling.

In het kort

2 ruimtes

1 - 10 gasten

Mogelijkheden

De vergaderruimte van dit authentiek woonschip biedt ruimte aan groepen tot 8 personen. In de vergaderruimte vind je een grote vergadertafel en een keukentje. Bij het boeken van het gehele schip heb je ook de lounge, de keuken en de fantastische stuurhut met 360 view over het IJ ter beschikking en kun je met wel 10 personen terecht.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 8
Gehele boot 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Neem voor het boeken van de gehele boot contact op met Inspiratie op Locatie. Bij het boeken van de locatie kun je gratis een whiteboard aanvragen.

Activiteiten

Captain Pippi ligt recht aan Waterland. Waterland leent zich perfect voor een wandeling of fietstocht. Op 30 minuten afstand ligt Durgerdam; een wandeling over een grindpad langs het water, perfect voor na de lunch. Ook ben je op een steenworp afstand van Amsterdam, waar je talloze restaurantjes, cafeetjes en winkels kunt vinden.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is zeven dagen per week geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur.

Ligging & kaart

Je kunt hier gratis parkeren voor de deur, en binnen no-time ben jij op de A10. Ook met het OV ben je er zo; tram 26 is op loopafstand en vanaf hier ben je in tien minuten op op Amsterdam Centraal. De boot ligt in een kleine haven met naburige boten. Je moet hiervoor over een paar andere boten te stappen om er bij te komen.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Eigentijds

Exclusief te huur

Huiselijk