descriptive picture of Hip Hostel in het Oosterpark
descriptive picture of Hip Hostel in het Oosterpark
descriptive picture of Hip Hostel in het Oosterpark

Hip Hostel in het Oosterpark

Amsterdam

Dit toffe hostel bevindt zich in het voormalige gebouw van de Universiteit van Amsterdam én het Zoölogisch museum in Amsterdam-Oost. Dichtbij de drukte van de stad, maar nog dichterbij de rust van het Oosterpark! De voormalige collegezaal en bibliotheek zijn omgetoverd in mooie zalen voor vergaderingen, privé evenementen en een nachtclub. Overnachten is hier uiteraard ook mogelijk. Ook beschikt deze hotspot over de BREEAM-NL certificering ‘very good’, dat wil zeggen dat het aan strenge regels omtrent duurzaamheid voldoet.

In het kort

168 kamers

4 ruimtes

1 - 180 gasten

Mogelijkheden

De locatie is geschikt voor zowel vergaderingen als privéfeesten. Er zijn vier ruimtes te huur: Library, Auditorium, Canteen en Oosterbar (nachtbar). Wil jij na jouw vergadering of evenement borrelen en/of dineren? Dat kan! Dineren kan in buffetvorm en voor de borrel kun je eventueel gebruik maken van de gemeenschappelijke woonkamer. Tot slot kom je op deze plek in Amsterdam millieubewust bijeen. De locatie investeert 10% van de winst in duurzaamheid en doet zelf ook het één en ander om een steentje bij te dragen aan het millieu. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruik van tafelgerei, het geven van onderwijs over het...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Auditorium 160
Library 90
Oosterbar 180
Canteen 125

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De locatie beschikt over 4 ruimtes: Library (90 personen), Auditorium (160 personen), Canteen (100 personen) en de Oosterbar (180 personen). Oosterbar is voornamelijk bestemd voor evenementen/feesten.

Activiteiten

In Amsterdam is altijd wat te doen! Verken de historische binnenstad, mooie grachten en leuke cafeetjes. Nabij het hostel vind je dierenpark Artis, het Tropenmuseum en het mooie Oosterpark.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Ligging & kaart

De locatie is goed te bereiken per auto en beschikt over een eigen parkeergelegenheid (tegen betaling). Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar; treinstation Muiderpoort is op 10 minuten loopafstand en er stoppen verschillende trams en bussen om de locatie heen.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Exclusief te huur

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

Design/Modern