descriptive picture of Luxe Hotel in Hartje Amsterdam
descriptive picture of Luxe Hotel in Hartje Amsterdam
descriptive picture of Luxe Hotel in Hartje Amsterdam

Luxe Hotel in Hartje Amsterdam

Amsterdam

Gelegen in het centrum van Amsterdam, tegenover het Centraal Station, vind je dit indrukwekkende en luxe hotel volledig in het thema van kunst. Een hotel waar alles op maat gedaan wordt, van hapjes en drankjes tot de verlichting in de ruimte en tot zelfs het logo op de menukaarten of een cocktail aangepast op het thema van jouw event. Het hotel bundelt haar krachten met het historische Park Plaza Amsterdam en zo kunnen ze onbeperkte vergader- en evenementenmogelijkheden aanbieden. Gezamenlijk bieden de moderne hotels meer dan 400 kamers, twee restaurants, twee bars, een illy café, een gallerij, een spa en...

In het kort

107 kamers

5 ruimtes

1 - 200 gasten

Mogelijkheden

Dit hotel beschikt over verschillende ruimtes welke te reserveren zijn voor jouw vergadering, workshop, receptie, diner, presentatie of ander event. WiFi, Beamer, Flip-over en geluidsinstallatie met microfoons zijn aanwezig en erg lekker is dat deze bij de prijs inbegrepen. Er is hier ruimte voor maximaal 200 personen en het hotel is met het Openbaar Vervoer zeer goed bereikbaar. Overnachten Het hotel beschikt over 107 slaapkamers waar je in luxe kunt genieten. De slaapkamers verschillen in grootte en prijs. Zo is er altijd een kamer welke aansluit op jouw wensen.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Library 100
Lounge 70
Gallery 200
JOIA Private Dining Room 10
ARCA Restaurant & Bar 100

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Bij deze locatie zijn drie luxe ruimtes te reserveren: de Gallery, Lounge en Library. Ook beschikken zij over een Kitchen en Bar, de Kitchen wordt echter alleen voor diner gebruikt en de Bar alleen voor recepties. Onderstaand worden de verschillende ruimtes toegelicht. De prijs van The Library is op aanvraag.

Activiteiten

Dit hotel is gelegen in hartje Amsterdam en dit zegt waarschijnlijk al meer dan genoeg over de activiteiten die hier te doen zijn. Ontdek de stad te voet, stap op de pond over het IJ, ga voor een drankje in het café of restaurant om de hoek, bezoek een van de vele musea of stap op de tram welke zelfs voor de deur stopt. In het kort; je hoeft je hier zeker niet te vervelen! Naast het ontdekken van de stad, zijn er in het hotel ook leuke activiteiten mogelijk. Volg bijvoorbeeld de Gin & Tonic Masterclass of Cocktail Masterclass....

Openingstijden & dagdelen

Deze evenementenlocatie is zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend.

Ligging & kaart

Deze locatie is gelegen in het hartje van Amsterdam, om precies te zijn tegenover het Centraal Station, en is daardoor zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast kun je hier met de auto ook goed terecht. Zo biedt de locatie 20% korting bij een parkeergarage in de buurt.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Break-outruimtes

Geen volumelimieten

Design/Modern