descriptive picture of Spectaculaire Villa op het Water
descriptive picture of Spectaculaire Villa op het Water
descriptive picture of Spectaculaire Villa op het Water

Spectaculaire Villa op het Water

Amsterdam

Deze spectaculaire watervilla is hoogwaardig afgewerkt en zeer smaakvol ingericht. Door de moderne uitstraling en warme sfeer waan je je in Ibiza! Door de 21 meter raampartij, heb je een weids uitzicht over de Amstel. Aansluitend is een terras op het zuiden over de hele lengte waar ook groepen kunnen opsplitsen voor een break-out workshop of heerlijk kunnen relaxen. Met mooi weer kunnen alle ramen geheel worden opengeschoven zodat je optimaal kunt genieten van de ruimte. Het terras is voor de helft voorzien van heaters, waardoor je ook in het voor- of najaar heerlijk buiten kunt vertoeven. Ook is gedacht...

In het kort

1 ruimte

1 - 30 gasten

Mogelijkheden

Je kunt in de watervilla gebruik maken van de Villa. Met een groep tot 15 personen kun je plaatsnemen aan de lange tafel voor een inspirerende vergadering of brainstorm. Kom je voor een uitgebreidere presentatie of een gezellige borrel? Dan kun je in de hele villa met maximaal 30 personen terecht. Aansluitend is een terras op het zuiden over de hele lengte waar ook groepen kunnen opsplitsen voor een break-out workshop of heerlijk kunnen relaxen. Met mooi weer kunnen alle ramen geheel opengeschoven worden zodat je optimaal kunt genieten van de ruimte. Het terras is voor de helft voorzien van...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
The Villa 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Let op! De locatie kan pas gehuurd worden met een minimale afname van 4 uur en catering zoals lunch.Je kunt ervoor kiezen om de watervilla exclusief af te huren met living en keuken. Zie hieronder de mogelijkheden. Bij elke optie kan gebruik worden gemaakt van het terras.

Activiteiten

Na een inspirerende dag van vergaderen en brainstormen kun je afsluiten met een tocht op de klassieke Petterson jacht uit 1931. Deze zeer bijzondere oldtimer uit 1931 is gemaakt van mahoniehout en zal je een onvergetelijke trip over de grachten van Amsterdam geven. Daarnaast is de locatiehouder directeur van een ervaren bureau in organisatieontwikkelingen; hier kun je veel van leren! Lees hier over meer onder het kopje 'Extra's'.

Openingstijden & dagdelen

Deze bijzondere vergaderlocatie is van maandag t/m vrijdag van 8:15-19:00 uur beschikbaar voor vergaderingen en brainstorms etc. Afwijkende tijden zijn bespreekbaar!

Ligging & kaart

De watervilla is gelegen op slechts 3 minuten loopafstand van station Amsterdam Amstel; prima te bereiken met het OV dus! Met de auto kun je er ook gemakkelijk komen en de auto kun je kwijt op eigen parkeergelegenheid.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Rondleidingen met gids

Coachruimtes

Eigentijds

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Luxury

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern