descriptive picture of Statig Herenhuis in de Binnenstad
descriptive picture of Statig Herenhuis in de Binnenstad
descriptive picture of Statig Herenhuis in de Binnenstad

Statig Herenhuis in de Binnenstad

Amsterdam

Een indrukwekkende entree, chique suites en hoge plafonds; dat zijn de opvallende kenmerken van dit statige herenhuis in het centrum van Amsterdam. Vroeger diende dit prachtige pand als tabaksfirma, maar nu is het een uitzonderlijke locatie om (in)formele bijeenkomsten, privéfeesten of seminars te organiseren. Wil je jouw gasten onderdompelen in luxe en een uniek evenement organiseren waar nog jarenlang over gesproken zal worden? Dan doe je dat hier!

In het kort

4 ruimtes

0 - 200 gasten

Mogelijkheden

Oneindig veel mogelijkheden in dit bijzondere en chique herenhuis. Van vergaderen tot aan feesten of een training geven, deze locatie is geschikt voor zowel formele als informele evenementen. Overnachten Overnachten doe je in de Private Mansion. Hier staat één bed.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Monster Room 48 50 70
Nico Mayor Hall 42 40
The cellar of theatrical wonders 40 70
Hele pand 200

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Afhankelijk van het aantal gasten dat je ontvangt, bepaal je hoeveel ruimtes je tijdens je evenement nodig hebt. In elke zaal proef je een andere sfeer en de ruimtes zijn elk op een unieke manier ingericht. Heb je altijd al willen dansen onder een kaarskroonluchter of is jouw droom om op een vleugel te spelen in het midden van een romantische zaal? Dan maakt deze locatie jouw dromen waar! LET OP: de prijzen zijn vanaf prijzen en afhankelijk van jullie wensen komen hier nog kosten bij voor personeel en inhuur materialen/mastiek. De locatie berekent de personeelskosten op basis van de...

Activiteiten

Het herenhuis staat midden in het centrum van Amsterdam. Maak een wandeling door de levendige stad of langs de grachten en geniet van de drukte om je heen. Amsterdam is nooit saai en er is altijd iets te beleven!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 7 dagen per week geopend van 07:00 uur 's ochtends tot 01:00 uur 's nachts. Heb je specifieke wensen wat betreft de openingstijden? Dan kun je dit aangeven bij de locatie en vragen naar de mogelijkheden.

Ligging & kaart

Het herenhuis ligt midden in het centrum van Amsterdam en vanaf het Centraal Station kun je lopend de locatie bereiken. Kom je met het openbaar vervoer? Dan stap je uit bij halte Spui/Rokin. Als je met de auto komt, kun je parkeren in de parkeergarage op het Beursplein 15.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Accommodatie beschikbaar

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Luxury

Klassiek

Geen volumelimieten

Design/Modern