descriptive picture of Vergaderen en Vieren in het Groene Hart van Amsterdam
descriptive picture of Vergaderen en Vieren in het Groene Hart van Amsterdam
descriptive picture of Vergaderen en Vieren in het Groene Hart van Amsterdam

Vergaderen en Vieren in het Groene Hart van Amsterdam

Amsterdam

Bij deze bijzondere, duurzame locatie gelegen in de groene tuinen van Amsterdam kom je volledig tot rust. Je kunt hier gemakkelijk een bijeenkomst, vergadering of meeting organiseren en tegelijkertijd genieten van de natuur. Naast de vergaderruimte heb je de mogelijkheid om te overnachten op deze inspirerende locatie!

In het kort

82 kamers

2 ruimtes

10 - 120 gasten

Mogelijkheden

Op deze locatie is het mogelijk om verschillende ruimtes te huren voor een of meerdere dagen. Zo kan je bijvoorbeeld in de Vuurplaats een groep van 10 tot 120 personen staand kwijt. Deze plek is ideaal voor presentaties, workshops, productlanceringen en meer. Daarnaast beschikt de locatie ook over een ruimte met uitzicht over het meer en de groene omgeving. De Boardroom is de perfecte ruimte voor een vergadering, inspirerende brainstormsessie of het presenteren van jouw nieuwste plan.Tussen je programma door kan je genieten van de groene omgeving en de lekkerste baristakoffie drinken in de prachtig ontworpen Lobby bar met buitenterras....

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Vuurplaats 120
De Boardroom 16

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Aangezien deze locatie zich in het groen van Amsterdam bevindt heb je de mogelijkheid om een wandeling te maken in de natuur. Naast wandelen kan je ook deelnemen aan sportactiviteiten in de buurt of een leuke teambuilding activiteit bij onze buren! Op het resort zelf is voldoende ruimte voor buitenactiviteiten zoals outdoor yoga, een foodtruck of BBQ-diner, een rondleiding over de groentetuin of een kampvuursessie met livemuziek en marshmallows. Ontdek de ontelbare mogelijkheden.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is van maandag t/m zondag van 07:30 tot 23:00 geopend.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Exclusief te huur

Wandel- en fietspaden

veel daglicht

Design/Modern