descriptive picture of Vergaderlocatie in een Muzikale Fabriek
descriptive picture of Vergaderlocatie in een Muzikale Fabriek
descriptive picture of Vergaderlocatie in een Muzikale Fabriek

Vergaderlocatie in een Muzikale Fabriek

Amsterdam

Deze locatie is een ontmoetingsplek voor iedereen met een hart voor muziek. Bekend vanwege de inspirerende en unieke omgeving vormt deze locatie een professionele creatieve hub voor velen. Creatieve ondernemers vinden er de ruimte om te innoveren; gevestigde bedrijven komen er voor de ambitieuze energie. Ook is er van alles mogelijk: van bijeenkomsten tot vergaderingen, van ontbijten tot dineren en van 1 op 1 coaching tot trainingen. Op zoek naar een locatie waar je ook kunt overnachten? Dan ben je bij hen aan het goede adres, want ze hebben een prachtig hotel waar je heerlijk kunt verblijven.

In het kort

55 kamers

4 ruimtes

1 - 1000 gasten

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos bij deze unieke locactie. Je kunt:- Een concertzaal afhuren;- vergaderen en ontmoeten;- een evenement of congres organiseren;- presentaties, workshops of exposities organiseren;- trainingen geven;- 1 op 1 coachen';- muziekstudio's huren;- éen event met live-muziek organiseren;- private dining organiseren;- borrelen en ontvangen;- overnachten.Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Grote zaal 1000
Vergaderzaal 20
Kleine zaal 300
Studio ruimtes 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De locatie beschikt over meerdere ruimtes met veel mogelijkheden. De prijzen kunnen op dit moment verschillen. Daarnaast is er een korting mogelijk voor culturele stichtingen en organisaties.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is alle dagen van de week geopend, maar in het weekend is de locatie langer open: vrijdag t/m zaterdag: 09:00 – 04:00 en zondag t/m donderdag: 09:00 – 01:00

Ligging & kaart

De locatie is zeer toegankelijk, want het is op loopafstand van station Muiderpoort en het Oosterpark in Amsterdam. Verder is het mogelijk om te parkeren in de parkeergarage onder de grond (de locatie beschikt over maar liefst 867 parkeerplekken!) en er is een tram- en bushalte voor de deur.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Industrieel

Exclusief te huur

Rolstoeltoegankelijk

Creatieve workshops

Geen volumelimieten

Zakelijk

Design/Modern