descriptive picture of Inspirerende Duurzame Woonboot in Amsterdam Noord
descriptive picture of Inspirerende Duurzame Woonboot in Amsterdam Noord
descriptive picture of Inspirerende Duurzame Woonboot in Amsterdam Noord

Inspirerende Duurzame Woonboot in Amsterdam Noord

Amsterdam

Op deze milieuvriendelijke woonboot in Amsterdam is het niet zomaar vergaderen: je ontsnapt er echt even uit de dagelijkse hectiek! Deze plek op de NDSM-werf is magisch en inspirerend dankzij het weidse uitzicht op het kabbelende IJ en de skyline van Amsterdam. Organiseer een duurzame en inspirerende brainstorm, vruchtbare vergadering of boeiende presentatie terwijl je direct over het water uitkijkt. De inrichting is licht en huiselijk: je voelt je er meteen thuis! Ook kun je vlak voor de deur parkeren maar ook met het openbaar vervoer is de locatie gemakkelijk te bereiken. Tot slot huur je deze altijd exclusief en...

In het kort

1 ruimte

2 - 25 gasten

Mogelijkheden

De locatie is altijd exclusief te huur. Je hebt de hele boot voor jezelf met 2 ruimtes; een plenaire ruimte, een kleine break-out kamer en privé terrassen met grote schuifpuien. Jullie zijn altijd gegarandeerd de enige gasten aan boord. Vraag een offerte op maat aan!De woonboot met een totaal oppervlak van 120 m2 is geschikt voor een vergadering, training, brainstormsessie, heisessie, off-site meeting, duurzaam bedrijfsuitje of een borrel voor 2 tot 25 personen. Dineren aan boord is ook mogelijk, van buffet tot uitgebreid driegangen-diner met privé kok. DuurzaamDeze bijzondere vergaderlocatie is niet zomaar duurzaam, de woonboot is namelijk off the...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Woonboot exclusief (120 m2) 25

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De locatie is altijd exclusief te huur. Je hebt de hele boot voor jezelf met 2 ruimtes; een plenaire ruimte, een kleine break-out kamer en privé terrassen met grote schuifpuien. Jullie zijn altijd gegarandeerd de enige gasten aan boord. Tijdens jouw verblijf is er altijd een gastvrouw aanwezig, zij zorgt voor een warm ontvangst met wat lekkers, zorgt voor de catering en kan assisteren bij de opstart met de AV middelen. Overdag werkt ze in een andere ruimte. Vraag een offerte op maat aan!

Activiteiten

Zin om je vergadering, brainstormsessie of training even te onderbreken? Je bevindt je op de creatieve NDSM-werf in Amsterdam-Noord, dus in de buurt is genoeg te ondernemen! Wat dacht je van een rondleiding over de creatieve broedplaats en voormalige scheepswerf NDSM met haar karakteristieke hijskraan? Ga voor een grachtentocht met een klassieke sloep (tot 20 personen), of maak met een gids een originele fietstocht door Amsterdam Noord.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is dagelijks geopend van 8.00 tot 23.00 uur; boekingen buiten deze tijden graag in overleg.

Ligging & kaart

Deze duurzame vergaderlocatie ligt nabij de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Vanaf het centraal station van Amsterdam kun je gratis met de veerpont naar de vergaderlocatie (de aanlegplek is op loopafstand van de locatie). Ook is de locatie goed met de auto te bereiken en is er voldoende parkeergelegenheid (€1,40 per uur) aanwezig op de NDSM-werf.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Rondleidingen met gids

Eigentijds

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

veel daglicht

Design/Modern