descriptive picture of Bijzonder Amsterdams Boetiekhotel
descriptive picture of Bijzonder Amsterdams Boetiekhotel
descriptive picture of Bijzonder Amsterdams Boetiekhotel

Bijzonder Amsterdams Boetiekhotel

Amsterdam

...

In het kort

122 kamers

5 ruimtes

1 - 140 gasten

Mogelijkheden

Midden in het historische hart van het centrum van Amsterdam, vlakbij de Jordaan, ligt dit prachtige vijfsterrenhotel. Een hotel met allure en stijl maar ook ontworpen met de hoogste kwaliteitseisen en speciale aandacht voor duurzaamheid. Dit inspirerende vijfsterrenhotel met zijn uniek designinrichting biedt plek aan maximaal 278 personen verdeeld over 6 ruimtes, waarvan 4 meetingrooms, een break-outroom en een semiprivé dinerruimte. De vergaderruimtes zijn elk op een geheel eigen, unieke manier ingericht waardoor vergaderen, brainstormen of trainen hier echt een belevenis is!Overnachten Heb je aan één dag vergaderen niet genoeg? In dit prachtige, luxe boetiekhotel kun je heerlijk overnachten in...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Studio 1 140
Studio 2 30
Studio 3 10
Blue Room 12
The Atelier 80

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze vergaderlocatie beschikt over 6 vergaderruimtes, waarvan 4 meetingrooms die je hieronder kunt huren, en daarnaast nog een break-outruimte en een semiprivé dinerruimte. Die laatste twee kun je in overleg met de locatiehouders huren. De ruimtes zijn zowel los te huur als in combinatie met een arrangementsprijs per persoon, waarbij zaalhuur, hapjes en drankjes bij inbegrepen zijn.

Activiteiten

Wil je je vergadering even onderbreken voor een leuke activiteit? Je bevindt je op de in de gezellige Amsterdamse Jordaan, te midden van allerlei moderne kunstgaleries en hippe modeboetieks. Genoeg te doen dus! Blijf je liever binnenshuis? Op de vergaderlocatie is een bijzondere videoart tentoonstelling te zien, daarnaast kun je je ook vermaken in het fitnesscentrum of in de heerlijke spa.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 01.00 beschikbaar voor vergaderingen voor bijeenkomsten. Het hotel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, en vergaderingen buiten bovengenoemde tijden zijn dus ook te bespreken.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie ligt aan de Prinsengracht in Amsterdam. Verschillende trams en een bus stoppen vlakbij het hotel, maar je kunt ook met de auto komen en gebruikmaken van de valet parkingservice (€ 65,- per dag) of je auto in de dichtstbijzijnde parkeergarage zetten.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Break-outruimtes

Luxury

Geen volumelimieten

Design/Modern