descriptive picture of Luxe Grachtenboot in Hartje Hoofdstad
descriptive picture of Luxe Grachtenboot in Hartje Hoofdstad
descriptive picture of Luxe Grachtenboot in Hartje Hoofdstad

Luxe Grachtenboot in Hartje Hoofdstad

Amsterdam

Varend vergaderen kan perfect op een van deze acht boten! Alle schepen liggen aangemeerd in hartje Amsterdam en kunnen je ophalen waar je wilt. Ook ideaal om bijvoorbeeld na je vergadering op de boot te stappen, al varend een paar uurtjes te borrelen en dan weer afgezet worden op een locatie naar keuze! Je huurt het schip exclusief af, waardoor je alle privacy hebt voor jouw meeting of event. De schepen hebben een klassieke en eigentijdse inrichting en zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien.

In het kort

2 ruimtes

2 - 60 gasten

Mogelijkheden

De rederij beschikt over acht verschillende schepen, waardoor er voor elke bijeenkomst een passend schip is. Na een meeting borrelen op het water? De schepen zijn hier uitermate geschikt voor. Opstappen kan vrijwel overal in Amsterdam.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Varen & Borrelen 60
Amsterdam Light Tour - 30 november tot 21 januari 2018 60

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je kunt kiezen uit 8 verschillende schepen voor jouw vergadering, feest, brainstormsessie of borrel. Voor een groot event is het ook mogelijk om meerdere schepen te huren. Vraag de locatiehouder naar de mogelijkheden!

Activiteiten

Geniet tijdens je vergadering of feest van de prachtige, Amsterdamse grachten. Je kunt je bijeenkomst uitbreiden met een lekker diner of gezellige borrel aan boord. Liever wat aan wal eten? De schepen liggen in hartje Amsterdam aangemeerd. Na je bijeenkomst vind je daar genoeg restaurants en cafés om je dag informeel af te sluiten!

Openingstijden & dagdelen

Dagelijks van 06:00 - 02:00Boek vanaf 20 personen een vaar- en borrelarrangement. De schepen kunnen je bijna overal in Amsterdam oppikken (hier worden wel voor- en terugvaarkosten à €37,50 per kwartier voor gerekend).

Ligging & kaart

Deze schepen vind je in hartje Amsterdam, nabij De 9 Straatjes. Met de auto kun je parkeren in de betaalde parkeergarage Wijdesteegparking. Kom je met het openbaar vervoer? Neem tram 1, 2 of 5 naar Dam of loop vanaf Amsterdam Centraal binnen een kwartiertje naar de schepen.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Coachruimtes

Eigentijds

Exclusief te huur

Luxury

Klassiek

Geen volumelimieten