descriptive picture of Voormalig Binnenvaartschip in de IJhaven
descriptive picture of Voormalig Binnenvaartschip in de IJhaven
descriptive picture of Voormalig Binnenvaartschip in de IJhaven

Voormalig Binnenvaartschip in de IJhaven

Amsterdam

In dit voormalige binnenvaartschip kun je vergaderen terwijl je je aan de voorbijvarende schepen op de Amsterdamse IJhaven vergaapt. Dit kun je niet alleen vanaf het grote terras doen, maar ook vanuit de kajuitraampjes waarvan het in de vergaderruimtes wemelt. De ruimtes zijn modern ingericht, zonder dat het inlevert op het nautische karakter. Extra fijne bijkomstigheid: de locatie ligt super centraal in het Oostelijk Havengebied en is dus met zowel de auto als het OV makkelijk te bereiken.

In het kort

2 ruimtes

2 - 80 gasten

Mogelijkheden

Een vergadering op een van de belangrijkste wateren van Amsterdam kan niet anders dan indruk op je maken. Op deze bijzondere vergaderlocatie kun je trouwens niet alleen terecht voor een inspirerende meeting, maar ook voor een onvergetelijke presentatie of een fijne borrel. De twee ruimtes hebben bij elkaar een capaciteit van 140 personen en lenen zich dus bij uitstek voor grote bijeenkomsten. Even klaar met vergaderen? Waag je dan aan een sportieve wateractiviteit of strijk neer op het terras voor een uitgebreide lunch of diner. De locatie is het gehele jaar door te boeken!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Voorschip met stijlvolle ruimte en bar 60
Middenschip met royale lichte ruimte 80

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Het voormalige schip is uitgerust met twee royale ruimtes en heeft in totaal plek voor 140 personen. WiFi en technische faciliteiten zoals een beamer, flip-over en een geluidsinstallatie/ microfoons zijn bij de huur van de locatie inbegrepen.

Activiteiten

Rondom deze locatie aan het water valt er genoeg te ondernemen! Vooral de sportieve watersportactiviteiten die door de locatie worden georganiseerd zijn een échte aanrader. Denk bijvoorbeeld aan zeilen, sloepvaren, roeien of suppen.

Openingstijden & dagdelen

Deze nautische vergaderlocatie is iedere dag van 9:00 tot 24:00 uur geopend voor vergaderingen, het gehele jaar door!

Ligging & kaart

Of je nu met het OV of met de auto komt: deze centrale locatie aan het Amsterdamse IJ is perfect te bereiken. Zo is de afslag S100 op slechts een paar minuten rijden en de parkeergarage maar een minuut van het schip vandaan. Erg fijn, want hier kun je de eerste 1,5 uur gratis parkeren. Als je vanaf Amsterdam CS de tram of bus pakt zijn haltes Rietlandpark en C. van Eesterenlaan op enkele minuten lopen.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Eigentijds

Huiselijk

Wandel- en fietspaden

veel daglicht