descriptive picture of Prachtig Modern Boutique Hotel
descriptive picture of Prachtig Modern Boutique Hotel
descriptive picture of Prachtig Modern Boutique Hotel

Prachtig Modern Boutique Hotel

Bergen

Wil je een brainstormsessie, workshopweekend of vergadering organiseren? Deze besloten maar toch verfrissende villa biedt jou deze mogelijkheid! Voor iedere soort bijeenkomst kan je kiezen voor een arrangement op maat. Na de brainstormsessie, het workshopweekend of de vergadering kan je een heerlijke wandeling in het bos of op het strand maken!

In het kort

16 kamers

2 ruimtes

2 - 20 gasten

Mogelijkheden

Deze luxe villa beschikt over 8 luxe ruimtes en de inspirerende sfeer brengt jou tot waardevolle gesprekken met jouw collega's of zakenpartners. Aangeraden wordt om de gehele locatie exclusief te huren en als toevoeging aan de vergadering kan je kiezen voor een luxe diner of een luxe lunch. Ook is het mogelijk om een prive-chef of gastvrouw te huren. Mocht je het leuk vinden om de brainstorm, het weekend of de vergadering een gezonde draai te geven, dan heb je de mogelijkheid om fietsen te huren. Mocht je met een kleinere groep zijn, dan kan je losse ruimtes te huren....

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Gehele villa 20
Vergaderzaal Erker + Kas in de tuin 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

De locatie is gelegen op een rustige plek vlak langs het centrum. Daardoor is het mogelijk om het dorpje Bergen op loopafstand te bezoeken. Naast dit bezoek kan je ook gezellig wandelen in het bos op op het strand!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is alleen ter plaatse geopend op afspraak.

Ligging & kaart

Deze prachtige villa, gelegen buiten het centrum, bevindt zich op een rustige plek. Toch ben je slechts enkele minuten van het dorpje Bergen verwijderd. De locatie is te vinden langs de kust van Noord-Holland en beschikt over heerlijke natuurrijke omgeving!

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Eigentijds

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Luxury

veel daglicht

Design/Modern