descriptive picture of Statig Herenhuis op Idyllisch Landgoed
descriptive picture of Statig Herenhuis op Idyllisch Landgoed
descriptive picture of Statig Herenhuis op Idyllisch Landgoed

Statig Herenhuis op Idyllisch Landgoed

Bergen

Verborgen in het groen staat dit statige herenhuis klaar voor jouw vergadering! Deze vergaderlocatie staat op een idyllisch plekje in het Noord-Hollandse Bergen. Het landgoed is al eeuwenoud, maar volledig naar de wensen en behoeftes van nu aangepast. Zo zijn de muren voorzien van speciaal voor de locatie ontworpen behang, waardoor het net lijkt of je je in een schilderij bevindt. Ondanks de moderne inrichting, heeft het herenhuis zijn authentieke karakter behouden. Hier kijk je je ogen uit!

In het kort

3 ruimtes

4 - 50 gasten

Mogelijkheden

Je vindt hier 4 zalen, waarvan 2 met een boardroom, voor jouw vergadering, presentatie of coachingssessie. De Grote Terts biedt plek aan maximaal 50 personen in theateropstelling, vergaderen kan hier met maximaal 24 personen. In de kleine terts kun je met maximaal 24 personen terecht. Kom je met een kleinere groep? Beide boardrooms hebben een plek voor maximaal 10 personen aan de ovale tafel. OvernachtenMeer dagen nodig voor jouw bijeenkomst? De locatiehouder reserveert graag een kamer voor jullie in hun eigen hotel. Dit ligt op 5 minuten afstand.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Grote Terts 50
Kleine Terts 24
Boardroom Harmonie & Kwint 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je vindt hier 4 ruimtes voor jouw vergadering, presentatie, coachingsgesprek of brainstormsessie.

Activiteiten

Dit herenhuis is een ideale plek voor een vergadering of brainstorm, maar een leuke activiteit organiseren behoort ook tot de mogelijkheden! Sluit je dag bijvoorbeeld af met een culinaire kookworkshop of maak een ontspannende wandeling door de schitterende, groene omgeving. En kom je langs met mooi weer? Pauzeer op het zonnig gelegen terras en je kunt er weer helemaal tegenaan!

Openingstijden & dagdelen

Dagelijks geopend van 07.30 - 00.00 uur.

Ligging & kaart

Dit statige herenhuis staat in Bergen, Noord-Holland. Je auto kun je parkeren op het eigen parkeerterrein. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 410 naar Mosselenbuurt. Vanaf deze halte is het enkele minuten lopen tot de vergaderlocatie.

Catering

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Coachruimtes

Wandel- en fietspaden

Klassiek

Geen volumelimieten

Design/Modern