descriptive picture of Centraal Gelegen Hotel-Restaurant in Brabant!
descriptive picture of Centraal Gelegen Hotel-Restaurant in Brabant!
descriptive picture of Centraal Gelegen Hotel-Restaurant in Brabant!

Centraal Gelegen Hotel-Restaurant in Brabant!

Bosschenhoofd

Deze authentieke vergaderlocatie in Brabant is gevestigd in een voormalig klooster met een prachtige kapel! Deze spot nabij Breda is multifunctioneel en biedt daardoor eindeloze mogelijkheden voor jouw bijeenkomst. Organiseer hier jouw event, vergadering, meeting of meerdaagse en laat je volledig ontzorgen door de veelzijdige omgeving en diverse faciliteiten!

In het kort

56 kamers

8 ruimtes

2 - 70 gasten

Mogelijkheden

Organiseer jouw bijeenkomst op deze vergaderlocatie voor een groep van maximaal 150 personen. Dineren of borrelen? Dat kan met maximaal 70 personen. Geniet in één van de negen vergaderruimtes zoals bijvoorbeeld New York of Columbus! Voor elk type bijeenkomst heeft deze gastvrije locatie een passende ruimte. Op culinair gebied zijn er vele bourgondische concepten beschikbaar en de locatie denkt graag met jou mee op het gebied van entertainment en audioapparatuur. Overnachten Wil je een meerdaagse bijeenkomst organiseren? Dat kan! Blijf overnachten in één van de 56 kamers van het hotel en geniet extra lang van de bijeenkomst!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Afrika 72 16 30 20 24 40 20
Green Room 36 8
New York 75 18 20 18 20 24
Hollandia 33 10
Columbus 160 30 60 30 50 70 32
James Cook 33 12
France 128 23 50 20 40 60 28
Marco Polo 33 12

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je een bezoek brengen aan natuurreservaat Pagnevaartbos, dat direct naast de vergaderlocatie ligt. Hier kun je genieten tijdens een heerlijke wandel- of fietstocht. Liever wat van de cultuur bekijken? Dan kun je mooie kerken bezoeken, de Basiliek van Oudenbosch of de bruisende stad Breda verkennen. Hier kun je heerlijk shoppen! Tot slot is het mogelijk om op locatie een e-bike te huren.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag/zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ligging & kaart

Met de auto bereik je deze vergaderlocatie vanaf de A58. Op het terrein van de locatie kun je gratis parkeren. Voor elektrische auto's zijn er laadpalen aanwezig en ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bereiken. De buurtbus richting Roosendaal, die je vanaf NS station Oudenbosch kunt nemen, brengt jou naar de locatie.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Luxury

Zakelijk