descriptive picture of Koetshuis in de Utrechtse Natuur
descriptive picture of Koetshuis in de Utrechtse Natuur
descriptive picture of Koetshuis in de Utrechtse Natuur

Koetshuis in de Utrechtse Natuur

Den Dolder

Al sinds 1926 is dit stijlvolle koetshuis in gebruik als locatie voor conferenties en ontspanning. Inmiddels is deze toplocatie in Den Dolder, nabij Soest en Lage Vuursche, uitgebreid met overnachtingsmogelijkheden, een restaurant met live cooking en feestzalen, wat dit koetshuis voor elke denkbare bijeenkomst geschikt maakt! De gastvrije locatiehouders zorgen er bovendien voor dat elke gelegenheid een eigen en unieke invulling krijgt. Een bijeenkomst op maat is dan ook geen probleem!De YMCA is enige aandeelhouder van dit koetshuis. YMCA Nederland is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft het certificaat Erkend Goed Doel. De YMCA houdt zich bezig met...

In het kort

85 kamers

1 ruimte

2 - 300 gasten

Mogelijkheden

Het koetshuis beschikt over twintig ruimtes voor jouw vergadering, brainstormsessie, meerdaagse of (bedrijfs)feest. De flexibele ruimtes variëren in grootte. Zo kun je hier met 2 personen overleggen, maar ook voor maximaal 250 personen een gezellige (netwerk)borrel of receptie organiseren. Elke zaal heeft een unieke uitstraling. De ruimtes op de begane grond hebben toegang tot het park. Overleg met de locatiehouder welke ruimte het beste bij jouw meeting past!Je kunt je bijeenkomst combineren met één van de vergaderarrangementen. Vergader bijvoorbeeld de gehele dag en geniet onder andere van een heerlijke lunch, of boek een arrangement waar overnachtingen bij inbegrepen zijn. Overnachten...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergader-en feestruimtes 300

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze locatie beschikt over twintig sfeervolle vergaderruimtes voor jouw bijeenkomst, variërend van 12 tot 165m2. Overleg met de locatiehouder welke zaal het beste bij jouw meeting past.Het gebruik van een wifi, flip-overs, geluidsinstallatie en een beamer is in de vergaderarrangementen inbegrepen.

Activiteiten

Voor een leuke onderbreking van je dag zit je hier goed! Deze locatie biedt tal van activiteiten aan. Ga bijvoorbeeld met elkaar handboogschieten of een katapult bouwen. Liever wat rustiger aan? Dankzij de prachtige, groene omgeving kun je hier heerlijke wandel- en fietstochten maken!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is 24 uur per dag geopend! Er worden hier dagdelen gehanteerd tussen 9:00 en 21:00 uur, maar mocht je andere tijden wensen kun je dit aangeven bij de locatie en de mogelijkheden bespreken!

Ligging & kaart

Dit koetshuis vind je in de Utrechtse plaats Den Dolder/Lage Vuursche. Met de auto is de locatie gemakkelijk te bereiken en er is plek voor 250 auto's en het parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Den Dolder kun je gebruik maken van de gratis shuttle service.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

veel daglicht