descriptive picture of Dertiende-eeuws Kasteel in Landelijke Omgeving
descriptive picture of Dertiende-eeuws Kasteel in Landelijke Omgeving
descriptive picture of Dertiende-eeuws Kasteel in Landelijke Omgeving

Dertiende-eeuws Kasteel in Landelijke Omgeving

Driebergen-Rijsenburg

Treed binnen via de marmeren hal en waan je een jonkvrouw of –heer in de luxe ambiance van dit prachtige landgoed. Het van oorsprong dertiende-eeuwse kasteel met bijgebouwen, park en tuinen is de unieke, stijlvolle plaats voor je vergadering, productpresentatie, diner, borrel of feestelijke bijeenkomst. Naast het prachtige Kasteel, is er ook het authentieke Koetshuis . Het Kasteel wordt omgeven door een prachtige boomgaard, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Mogelijkheden te over dus!

In het kort

18 kamers

5 ruimtes

1 - 70 gasten

Mogelijkheden

Vergaderen of presenteren in een bijzondere en rustige omgeving doe je in dit Kasteel of in een van de bijbehorende gebouwen. De ruimtes zijn prachtig ingericht en zijn de perfecte mix van geschiedenis, heden en toekomst. Ook beschikt de locatie over een Grote vergaderzaal met veel hoge ramen, een fijne lichtinval en openslaande deuren naar het kasteel terras. Of je nu met een groot of klein gezelschap komt, de locatie biedt maatwerk en denkt graag met je mee. Van vergaderarrangementen tot aan leuke teambuilding activiteiten en diners, het kan allemaal geregeld worden. In de zomer heeft de locatie zelfs ruimte...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De grote zaal 70
De koetskamer 60
Dinerkamer 16
De gele salon 15
De rode salon 15

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De ruimtes zijn mooi en ruim ingericht en het is te zien en te voelen dat je je in een kasteel bevindt. Dit maakt de locatie een hele bijzondere en jouw vergadering zal niet snel vergeten worden. De ruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en de ruimtes hebben verschillende afmetingen.

Activiteiten

De locatie ligt midden in de natuur en het is de perfecte plek om te wandelen of te fietsen en even tot rust te komen. Geniet van het groen om je heen en de vogels die vrolijk fluiten.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is elke dag van de week, 24 uur per dag geopend.

Ligging & kaart

Het kasteel ligt in Driebergen-Rijsenburg (gemeente Utrechtse Heuvelrug) in het midden van de natuur. De locatie ligt ook heel centraal in Nederland, op ongeveer 35 minuten rijden van Arnhem en 15 minuten rijden van Utrecht. Je kunt je auto gratis parkeren op het parkeerterrein. Het treinstation Driebergen-Zeist ligt op 8 minuten rijden met de auto. Vanaf hier is het handig een taxi te nemen.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Rondleidingen met gids

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Luxury

Klassiek

Creatieve workshops

Geen volumelimieten

veel daglicht

Landelijk