descriptive picture of Modern Iconisch Gooisch Rijksmonument
descriptive picture of Modern Iconisch Gooisch Rijksmonument
descriptive picture of Modern Iconisch Gooisch Rijksmonument

Modern Iconisch Gooisch Rijksmonument

Hilversum

Van klein en intiem tot groots en meeslepend: achter de gevel van dit karakteristieke monumentale pand in Midden-Nederland is alles mogelijk. Met maar liefst 13 flexibele (sub)ruimtes is dit groene, lichte en iconische gebouw de perfecte locatie voor al jouw zakelijke evenementen. Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie voor jouw congres, beurs, seminar, productpresentatie of bedrijfsfeest? Een evenement bij deze locatie in Hilversum verrast en zal je gasten bijblijven. Dit moderne rijksmonument ligt op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is het decor van de meest toffe, eigentijdse evenementen.

In het kort

56 kamers

2 ruimtes

2 - 750 gasten

Mogelijkheden

Deze locatie is een full-service eventlocatie en werkt samen met een vaste audiovisueel leverancier om de beste kwaliteit te leveren. Samen met jou treedt het ambitieuze team in de kleinste details om het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Dat zie je terug in de sfeervolle aankleding, het vriendelijke personeel en de catering-op-maat. Vanaf het eerste moment proberen wij jou in de watten te leggen en zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Zo kun jij je focussen op de inhoud van het evenement en regelen wij de rest. Van A tot Z. Dit hotel is een prachtige evenementenlocatie...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Televisie Zone 254 750
Radio Zone 436 300

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Aanvragen voor groepen kleiner dan 100 personen worden door deze locatie alleen 'last-minute' (vanaf 6 weken voor de bijeenkomst) aangenomen. Deze locatie beschikt over 13 verschillende ruimtes die zijn verdeeld over 2 zones: de Radio zone en de Television zone. Deze 2 zones kunnen eventueel los van elkaar gehuurd worden en beschikken beide over 8 ruimtes van verschillende afmetingen. Iedere zone beschikt over een sfeervolle cateringruimte, een grote plenaire ruimte en 6 a 7 subruimtes. De club kan op aanvraag worden bijgehuurd. Natuurlijk is het huren van de gehele locatie ook mogelijk!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is 24/7 geopend.

Ligging & kaart

Mocht je met de auto komen, dan is er een eigen parkeergelegenheid in de parkeergarage van de locatie. De garage is op loopafstand van de vergaderruimte.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Eigen catering mogelijk

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Green Key-gecertificeerd

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern