descriptive picture of Landelijke Sfeer tussen de Weilanden
descriptive picture of Landelijke Sfeer tussen de Weilanden
descriptive picture of Landelijke Sfeer tussen de Weilanden

Landelijke Sfeer tussen de Weilanden

Kamerik

Midden in de natuur van het Groene Hart, tussen weilanden, oude boerderijen en wuivende rietkragen, vind je deze prachtige vergaderlocatie. Dit bijzondere gebouw staat precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Zo’n landelijke omgeving zorgt direct voor tonnen inspiratie voor jouw vergadering, presentatie of conferentie!

In het kort

66 kamers

17 ruimtes

0 - 130 gasten

Mogelijkheden

VergaderenDe kracht van deze locatie is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten met recreatieve mogelijkheden buiten. De locatie beschikt hierbij over 13 zalen voorzien van de nieuwste technologische voorzieningen. Dit alles in een prachtige natuurlijke omgeving en zeer centraal gelegen in Nederland (tussen Utrecht en Amsterdam). Deze locatie is dan ook bij uitstek geschikt voor ‘actief vergaderen’.OvernachtenIn een grote cirkel staan 17 nostalgische vierpersoonshuisjes op wielen, waarvan één een romantische bruidssuite is. Ze zijn sfeervol ingericht en hebben een vrij uitzicht over de weilanden en het water. Wanneer je overnacht in de huisjes is zelfcatering mogelijk. Buiten is een...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Waterryck 65 28 60 26 40 40 24
Groenryck 50 40 20 18
Waterryck & Groenryck 115 40 120 80 28
Boomryck 46 30 14
Vogelryck 46 30
Boomryck & Vogelryck 92 70
Natuurryck 180 130
Kleurryck 42 24
Polderryck 42 30
Bloemryck 30
Bladerryck 37 30
Plantenryck 37 30
Bladeryck & Plantenryck 79 60
Paviljoen 1 65
Paviljoen 2 en 3 65
Polderryck & Bloemryck 79 26 60 70 80 22
Natuurryck, Polderryck & Bloemryck 276

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De locatie beschikt over diverse vergaderruimtes, een serre en het restaurant voor jouw vergadering, presentatie, feest of training. Een aantal zalen zijn samen te voegen voor een grotere capaciteit.

Activiteiten

Zoek je een leuke break tijdens jouw bijeenkomst? Op deze toplocatie zijn genoeg activiteiten en workshops te vinden! Ga bijvoorbeeld met elkaar golfen, volg een workshop schermen of kies een inspirerende teambuildingsactiviteit. Ook als je wat rustiger aan wil doen zijn er veel mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld met een gids Kasteel de Haar en verken de schitterende omgeving tijdens een wandeling of fietstocht.

Openingstijden & dagdelen

Restaurant: 10.00 tot 22.00Keuken: 12.00 tot 21.00De Pitch & Putt baan is het gehele jaar geopendAfwijkende openingstijden voor groepen in overleg

Ligging & kaart

Je vindt deze locatie in Kamerik, precies tussen Amsterdam en Utrecht in, op 10 minuten rijden van de A2 en A12. Je auto kun je parkeren op één van de 400 gratis parkeerplekken. Kom je met het openbaar vervoer? Reis naar Station Woerden. Vanaf daar kun je gebruik maken van de gratis shuttle die jullie naar de plaats van bestemming brengt.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Rondleidingen met gids

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Green Key-gecertificeerd

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Creatieve workshops

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk

Landelijk