descriptive picture of Rustiek-Chic Boerderij in het Groen
descriptive picture of Rustiek-Chic Boerderij in het Groen
descriptive picture of Rustiek-Chic Boerderij in het Groen

Rustiek-Chic Boerderij in het Groen

Maarsbergen

Super centraal, maar toch ver van de bewoonde wereld: deze rustiek-chic boerderij heeft het eigenlijk allemaal. De boerderij dateert uit 1872. Elementen zoals de authentieke bomenlaan, het typische erf (compleet met hooiberg) en het groen maken dit tot een memorabele vergaderlocatie. We verzekeren het je: op de vergaderboerderij ontdek je pas écht wat rust, ruimte en privacy is.

In het kort

12 kamers

1 ruimte

1 - 30 gasten

Mogelijkheden

Een heisessie, training, brainstorm of gewoon een vergadering op de planning? Dan is deze vergaderboerderij in het midden van Nederland absoluut het overwegen waard. Op het erf zijn de voormalige stalruimte en schuur omgetoverd tot bijzonder sfeervolle vergaderruimtes en kun je met 30 personen terecht. Technische faciliteiten zoals WiFi, een beamer, flip-over en een geluidsinstallatie/microfoons zijn bij de huur van de locatie inbegrepen.OvernachtenMaken jullie er een meerdaagse vergadering van of gaan jullie tot in de late uurtjes door met brainstormen? Dan is een overnachting een goed idee. De 12 slaapkamers van de boerderij zijn van alle gemakken voorzien.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Stal 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De locatie beschikt over twee ruimtes, welke je apart van elkaar kunt huren, maar het is ook mogelijk om de gehele locatie exclusief te huren met een compleet arrangement. Kijk hiervoor onder het kopje Extra's!

Activiteiten

Een frisse neus scheppen of de culinaire vaardigheden stimuleren met een kookworkshop. Voor welke activiteit kiezen jullie?

Openingstijden & dagdelen

De locatie is van maandag t/m vrijdag beschikbaar voor vergaderingen.

Ligging & kaart

Deze landelijke vergaderlocatie in Maarsbergen ligt centraal in Nederland. Dat wil zeggen: op slechts een paar minuutjes rijden van de A12, op maar 30 minuten rijden van Utrecht. De locatie beschikt over eigen parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Koken & Culinaire Workshops

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Exclusief te huur

Huiselijk

Wandel- en fietspaden

veel daglicht

Landelijk