descriptive picture of Duurzame Hoeve voor een Onbezorgde Bijeenkomst in Regio Maastricht
descriptive picture of Duurzame Hoeve voor een Onbezorgde Bijeenkomst in Regio Maastricht
descriptive picture of Duurzame Hoeve voor een Onbezorgde Bijeenkomst in Regio Maastricht

Duurzame Hoeve voor een Onbezorgde Bijeenkomst in Regio Maastricht

Mechelen

Deze unieke hoeve in Mechelen is de perfecte locatie voor jou en je gezelschap wanneer je echt even op een andere manier wilt vergaderen of bijeenkomen. Inspiratie opdoen, brainstormen, trainen of workshops volgen, het is allemaal mogelijk! De huiselijke plek is in 2017 volledig gerestaureerd, waarbij er rekening is gehouden met duurzaamheid, oog voor detail en luxe. Laat je ontzorgen bij dit eeuwenoude rijksmonument. De historie gaat terug naar de 14e eeuw. Toen stond er hier een kasteel met een slotgracht. De huidige Klitserbeek die achter de hoeve stroomt herinnert hier nog aan.

In het kort

3 ruimtes

2 - 26 gasten

Mogelijkheden

Organiseer bij deze unieke vakwerkboerderij verschillende bijeenkomsten zoals een vergadering, training, workshop of brainstorm. Je kunt er met maximaal 26 personen terecht en de locatie beschikt over twee gezellige ruimtes waar je gebruik van kunt maken. De verschillende ruimtes kunnen ook gebruikt worden als actieplek voor kleinere bijeenkomsten of ter ontspanning. Overnachten Bij deze locatie kun je een meerdaagse bijeenkomst organiseren. De boerderij beschikt namelijk over 12 slaapkamers met in totaal 30 bedden!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Gehele huis 26
Glazen kamer & Leemlounge 10
’t Grote Vakwerkhuis 26

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je deelnemen aan verschillende workshops, die door de locatie worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, schapendrijven of een workshop breathwork en ijs. Ook kun je een heerlijke wandeling maken door de natuur of langs de Geul & Klitserbeek.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is elke dag geopend.

Ligging & kaart

De locatie bereik je met de auto vanaf de A79 en de N278. Bij de locatie kun je gratis parkeren en er is een laadpaal beschikbaar voor elektrische auto's. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bereiken. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte bereik je de locatie binnen enkele minuten lopen.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Eigentijds

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Creatieve workshops

veel daglicht