descriptive picture of Luxe Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen
descriptive picture of Luxe Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen
descriptive picture of Luxe Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen

Luxe Vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen

Nieuw Loosdrecht

Stijlvol én exclusief. Deze vergaderlocatie aan de Loosdrechtse Plassen is de perfecte locatie voor jouw bijeenkomst. Niet alleen de groene omgeving zorgt meteen voor inspiratie. Ook de moderne inrichting, die warm en licht is, helpt daar een handje bij. Het Witte Huis is een bijzondere locatie voor een besloten meeting, een exclusieve bijeenkomst of een unieke presentatie. De recent gerestylde, rietgedekte designvilla beschikt over een buitenterras, een eigen jachthaven en een prachtig uitzicht over het water.

In het kort

3 ruimtes

2 - 150 gasten

Mogelijkheden

Deze villa beschikt over twee vleugels, stijlvol gedecoreerd met design meubels, een trendy bar en openslaande deuren naar het terras aan het water. Er zijn 3 ruimtes beschikbaar. Deze bieden samen plaats aan maximaal 150 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter. Zo krijgt The Living, de grootste ruimte, vooral lof over zijn huiselijke sfeer. The Library is op zijn beurt de perfecte locatie voor een kleinschalige vergadering, training of presentatie. Achter de locatie bevindt zich The Inspirational View. Deze ruimte is letterlijk boven het water gebouwd en biedt een spectaculair uitzicht over de Loosdrechtse Plassen.De vergaderlocatie denkt graag mee...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
The Living 150
The Library 20
The Inspirational View 80

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Er zijn verschillende vergaderruimtes te huren binnen de villa. Ook is de villa in zijn geheel te huur. Je reserveert één of meerdere van de vergaderruimtes voor een dagdeel of hele dag. Ook is het mogelijk om de ruimtes met een persoonlijke samengesteld arrangement te huren. Overleg gerust met de locatiehouders!De huur van een flipover, beamer en scherm zijn inbegrepen bij de zaalhuur.

Activiteiten

Het natuurgebied om deze luxe vergaderlocatie is ongetwijfeld een verkenning waard: maak een mooie wandeling, fietstocht of zelfs een boottocht. Niet wat je zoekt? Kies dan voor een van de andere activiteiten, bijvoorbeeld yoga in de tuin of een gezellige PubQuiz. Er zijn ook diverse teambuildingsactiviteiten mogelijk. Vraag de vergaderlocatie naar de beschikbare opties.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is de hele week te reserveren voor jouw vergadering. Ook de tijden zijn flexibel en te bespreken met de locatie.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie bevindt zich aan de Loosdrechtse Plassen. Met de auto ben je binnen 20 minuutjes in Hilversum en binnen een half uur in Utrecht of Amsterdam.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Luxury

Design/Modern