descriptive picture of Vergaderen in een Idyllisch Boutique Hotel
descriptive picture of Vergaderen in een Idyllisch Boutique Hotel
descriptive picture of Vergaderen in een Idyllisch Boutique Hotel

Vergaderen in een Idyllisch Boutique Hotel

Nieuwersluis

Heb jij een speciale gelegenheid te vieren of ben je op zoek naar een rustige plek om te vergaderen? Deze heerlijk rustige vergaderlocatie in Nieuwersluis biedt jou een inspirerende omgeving voor grote en kleine bijeenkomsten. Het prachtige boutique hotel ligt op de historische buitenplaats de Vijverhof uit 1670. De locatie is prachtig gelegen aan de rivier de Vecht tussen Amsterdam en Utrecht!

In het kort

90 kamers

4 ruimtes

1 - 50 gasten

Mogelijkheden

Deze heerlijke locatie in Nieuwerkerk beschikt over 4 vergaderruimtes voor verschillende bijeenkomsten zoals een verjaardag, private dining, trouwerij of zakelijke gelegenheden. Op deze locatie kan je met minimaal 6 en maximaal 40 personen bijeenkomen. De 4 vergaderruimtes kun je inrichten in verschillende opstellingen zoals: Theater, Carré en U-vorm. Tijdens de vergadering kun je (tegen extra betaling) gebruik maken van WiFi, audiovisuele middelen, airco en gratis parkeren. Overnachten Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een meerdaagse te organiseren met overnachting. De locatie beschikt over maarliefst 45 slaapkamers waar je gezellig kunt overnachten in een cosy room tot prachtige suite!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Merian 70 24 40 30 36 50 26
Withoos 39 14
Het Theehuis 40 14 20 20 14 45 12
Herolt 80 24 40 30 28 36 50 26

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Tijdens de bijeenkomst of jouw verblijf biedt deze locatie jou diverse services aan en kun je bijvoorbeeld een boot of fiets huren. Ook kun je golfen, Kasteel de Haar, Slot Zuylen of buitenplaats Doornburgh bezoeken of een workshop organiseren. Het hotel ligt dichtbij het pittoreske dorpje Breukelen waar je leuk kunt shoppen.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 24 uur geopend op maandag t/m vrijdag.

Ligging & kaart

Dit sprookjesachtige Boutique hotel heeft een prachtige ligging aan de rivier de Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. De locatie kun je met de auto en het openbaar vervoer bereiken en je kunt de auto dan ook gratis op locatie parkeren.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Luxury

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern