descriptive picture of Fris en Huiselijk Vergaderen aan Zee
descriptive picture of Fris en Huiselijk Vergaderen aan Zee
descriptive picture of Fris en Huiselijk Vergaderen aan Zee

Fris en Huiselijk Vergaderen aan Zee

Noordwijk

Een relaxte vergadering organiseren? Dat kan op deze locatie aan zee in Noordwijk! Met een heerlijk vakantiegevoel, waar je misschien wel heel erg aan toe bent, kom je gezellig bijeen met al je collega's. De huiselijke, frisse sfeer maakt een efficiënte brainstorm of sessie mogelijk. En dat op 100 meter van de zee af!

In het kort

54 kamers

3 ruimtes

2 - 50 gasten

Mogelijkheden

Met minimaal 2 en maximaal 50 personen kun je vergaderen op deze prachtige strandlocatie in Noordwijk. Er zijn verschillende vergaderarrangement waaruit je kunt kiezen en zo kun je ook een meerdaagse organiseren! De locatie beschikt over 3 verschillende vergaderlocaties en stelt graag een maatwerk offerte met jou op. Overnachten Op deze locatie kan je ook kiezen voor een overnachting. Verblijf in één van de 2,3,4 of 5 persoons kamers met zeezicht en/of balkon.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Spinoza 10
Rembrandt 20
Astrid 50

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor en/of na de vergadering of bijeenkomst kun je genoeg doen. Maak een wandeling over het strand, doe mee aan sportieve activiteiten of volg diverse yoga activiteiten. Van alles om lekker tot rust te komen en/of je te laten inspireren. Ook kun je het historische centrum van Noordwijk bezoeken of in de lente langs de bloemenvelden wandelen.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op maandag t/m zondag van 08:00 uur tot 23:00 uur.

Ligging & kaart

Deze heerlijke vergaderlocatie op nog geen 100 meter bij de zee vandaan ligt in Noordwijk en is met de auto of het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Parkeren in de straat van deze locatie is gratis en de bushalte kun je gemakkelijk te voet bereiken.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Creatieve workshops

Geen volumelimieten

veel daglicht

Design/Modern