descriptive picture of Stijlvol Landhuis in Rotterdam
descriptive picture of Stijlvol Landhuis in Rotterdam
descriptive picture of Stijlvol Landhuis in Rotterdam

Stijlvol Landhuis in Rotterdam

Rotterdam

Dit prachtige, statige landhuis in het chique Kralingen is gelegen op een oud landgoed dat vroeger was voorbestemd voor de gegoede burgerij van Rotterdam. Tegenwoordig kun je er vergaderen, borrelen, dineren, feesten en trouwen! Het landgoed biedt een oase van rust middenin wereldstad Rotterdam, maar ligt toch dichtbij het centrum van de Maasstad.

In het kort

1 ruimte

14 - 175 gasten

Mogelijkheden

In dit chique landhuis zijn, naast de grootse entree, twee salons beschikbaar. Beide vergaderruimtes zijn qua capaciteit met elkaar vergelijkbaar. Een salon biedt in vergaderopstelling plek voor 20 gasten en in theateropstelling voor 40 gasten. Bij een diner kunnen maximaal 42 gasten plaatsnemen. Meer gasten? Huur dan de alle ruimtes af. Je kunt dan maximaal 90 gasten uitnodigen voor een walking dinner of maximaal 175 gasten voor een receptie. Bij mooi weer kan de receptie ook in de tuin bij de vijver plaatsvinden.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Het Landhuis (exclusief) 175

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Het landhuis bestaat uit een entree en twee salons, die gezamenlijk plaats bieden aan maximaal 120 personen. Bij een receptie is het gehele landhuis geschikt voor maximaal 175 personen.

Activiteiten

Je bevindt je op een prachtig landgoed in het groene Kralingen, middenin Rotterdam, dus mogelijkheden genoeg voor zowel een mooie wandeling als een bezoek aan het stadscentrum!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is dagelijks beschikbaar voor reserveringen.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie bevindt zich op een prachtig landgoed in het chique Kralingen, een wijk in Rotterdam. In de woonwijk voor het pand bevinden zich parkeerkolommen waar je je auto kwijt kunt (betaald parkeren), maar ook met het OV ben je er zo: als je uitstapt bij tram- en metrostation Voorschoterlaan wandel je in 10 minuten naar het landhuis.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Luxury

Klassiek

Geen volumelimieten

Landelijk