descriptive picture of Boutique Hotel aan de Maas
descriptive picture of Boutique Hotel aan de Maas
descriptive picture of Boutique Hotel aan de Maas

Boutique Hotel aan de Maas

Rotterdam

Dit luxe hotel staat in één van de meest bijzondere en inspirerende wijken van Rotterdam. Boek je hier jouw vergadering, presentatie of borrel, dan geniet je sowieso van een waanzinnig uitzicht op de Maas! Ook kun je hier een urban heisessie organiseren. Geen bossen of paden, maar een stedelijk wandelgebied met een inspirerende rivier, oude havens en een wandeling over de beroemdste bruggen van de stad. Als dat niet voor een hoofd vol nieuwe plannen zorgt! Daarnaast staat duurzaamheid hier hoog in het vaandel. Er wordt gebruik gemaakt van groene stroom en er worden biologische producten geserveerd. Hierom is deze...

In het kort

17 kamers

2 ruimtes

2 - 20 gasten

Mogelijkheden

Het hotel beschikt over twee ruimtes voor jouw vergadering, presentatie of (netwerk)borrel. In de lichte Stijlkamer, een ruime boardroom, kun je met maximaal 12 personen aan tafel werken. De Studio is een rustige plek met patio. Hier is ruimte om met maximaal 20 personen in verschillende opstellingen aan de slag te gaan.Overnachten Kom je langs voor een meerdaagse bijeenkomst? Het hotel beschikt over 17 stijlvolle hotelkamers met elk een kingsize bed. In totaal kun je hier met 34 personen overnachten.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Stijlkamer 12
De Studio 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je vindt hier twee stijlvolle ruimtes voor jouw vergadering, presentatie of netwerkborrel.

Activiteiten

Dit luxe hotel is gevestigd op de trendy Kop van Zuid, met talloze activiteiten om de hoek. Ga bijvoorbeeld naar het Nederlands Fotomuseum, geniet van een schitterend uitzicht vanaf de Erasmusbrug of bezoek de gezellige Entrepothaven vol leuke restaurants. Natuurlijk kun je ook een inspirerende stadswandeling maken in je pauze. Zo kun je er weer vol frisse energie tegenaan!

Openingstijden & dagdelen

Dagelijks geopend.

Ligging & kaart

Je vindt dit hotel in bruisend Rotterdam. Je auto kun je op straat na 18:00 uur gratis parkeren. Ook is er een onoverdekte hotelparking voor 8 auto’s die je vooraf kunt reserveren. Kom je met het openbaar vervoer? Reis naar Wilhelminaplein. Vanaf deze halte loop je binnen 10 minuutjes naar de vergaderlocatie.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Rondleidingen met gids

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Green Key-gecertificeerd

Exclusief te huur

Klassiek

veel daglicht

Design/Modern