descriptive picture of Vergadervilla in het Groen
descriptive picture of Vergadervilla in het Groen
descriptive picture of Vergadervilla in het Groen

Vergadervilla in het Groen

Schoorl

Rust en ruimte, dat is wat deze locatie uit straalt. Deze prachtige witte villa midden in het groen is een ideale vergaderlocatie voor zowel een vergaderdag als een meerdaagse. Het zonnige terras heeft uitzicht op de grote eigen tuin, polders en het duingebied. Wat ook interessant is? Villa Hazelaar was na de oorlog een plek waar stadskinderen werden opgevangen om aan te sterken en bij te komen. Later diende het als verzorgingstehuis. Na een renovatie die prachtig gelukt is, is de villa nu geopend voor jou!

In het kort

9 kamers

2 ruimtes

8 - 20 gasten

Mogelijkheden

Deze vergadervilla biedt ruimte aan maximaal 20 personen. Er is een intieme vergaderruimte (maximaal 8 personen), een gezellige ontbijtruimte/woonkeuken, een lounge, terrassen en een grote tuin. Koffie, thee en fruit zijn de gehele dag gratis beschikbaar en de Wifi is uitstekend.OvernachtenEr zijn in totaal negen kamers beschikbaar, deze zijn nieuw, fris en modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 10
Gehele villa 20

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De vergaderruimte is voorzien van een magnetisch whiteboard en HDMI monitor.

Activiteiten

Op minder dan vijf minuten lopen vind je de gezellige dorpskern, vol met winkels en restaurants. Vanaf hier loop je dan ook zo het mooie duingebied in. De locatie zelf biedt ook verschillende activiteiten aan. In overleg en in coördinatie met andere partijen kunnen zij veel organiseren; mindfulness, strand activiteiten, begeleide duinwandeling, fiets-, step- of solex-tocht, paardrijden, golfclinic, noem maar op!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is alle dagen van de week geopend, van 08:00 uur tot 22:00 uur.

Ligging & kaart

De locatie ligt op een prachtige plek dichtbij het strand. Met het openbaar vervoer kun je hier het best komen via Station Alkmaar, vanaf daar kun je de bus pakken naar Schoorl.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Rondleidingen met gids

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Landelijk