descriptive picture of Ontspannende en Rustige Vergaderlocatie in Brabant
descriptive picture of Ontspannende en Rustige Vergaderlocatie in Brabant
descriptive picture of Ontspannende en Rustige Vergaderlocatie in Brabant

Ontspannende en Rustige Vergaderlocatie in Brabant

Sint Michielsgestel

Deze heerlijke vergaderlocatie in het Brabantse Sint Michielsgestel biedt jou en je collega's een unieke plek om te vergaderen of bijeen te komen! Rust, ruimte en sfeer zijn belangrijke elementen van deze vergaderlocatie. Het uitzicht over rivier de Dommel en het Brabants landschap maken jouw verblijf uniek. Naast de 14 hectare grond waarover de locatie beschikt zijn zij ook nog eens het grootste zakelijke hotel in de regio en dat brengt dan ook veel mogelijkheden met zich mee!

In het kort

196 kamers

9 ruimtes

2 - 450 gasten

Mogelijkheden

Vergaderen op deze heerlijke en zeer unieke vergaderlocatie in Brabant kun je met minimaal 2 tot maximaal 450 personen. Je kunt hier bijvoorbeeld een training, boardmeeting, vergadering of meerdaagse bijeenkomst organiseren. De locatie beschikt over 40 vergaderruimtes en deze kan je inrichting in verschillende mogelijkheden. Voor of na de vergadering kun je ook deelnemen aan verschillende teambuildingsactiviteiten! Naast al deze mogelijkheden kun je ook nog eens heerlijk eten in het restaurant van deze locatie dat beschikt over 240 zitplaatsen! Overnachten Naast de 40 vergaderruimtes waar deze locatie over beschikt, kun je ook overnachten in één van de 196 hotelkamers! Het...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
200m² zaal 200 125 40 60 180 40
Amfitheater 190 70
40m² zaal 40 10 25 15 15 10
Atrium 280 40 350 80 450 40
120m² zaal 120 60 36 30 28
65m² zaal 65 20 35 20 20 20
20m² zaal 20 10
Kasteelkamer 70 16
Haardkamer 47 8

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je met je collega's deelnemen aan verschillende workshops zoals een kookworkshop of verschillende teambuildingactiviteiten! Aangezien de focus van dit hotel ligt op ontspanning kun je ook gebruik maken van verschillende sport- of wellness faciliteiten. Zo is er een verwarmd zwembad aanwezig of kom tot rust in de sauna! Ook kun je verschillende sporten zoals beachvolleybal of tennis beoefenen.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 24/7 geopend.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie kun je met de auto vanaf de A2 bereiken. Bij de locatie kun je gratis parkeren op een van de 250 parkeerplaatsen. Ook kunnen elektrische auto's laden aan één van de 42 extra parkeerplekken mét laadpalen! Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je de locatie vanaf de bushalte lopend bereiken. Naast de bus en de auto kun je ook gebruik maken van de shuttle service naar het hotel!

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Green Key-gecertificeerd

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Luxury

Klassiek

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk