descriptive picture of Vintage Design Villa
descriptive picture of Vintage Design Villa
descriptive picture of Vintage Design Villa
In een landelijke omgeving in (oud) Soest vind je deze vintage design villa. Raak geïnspireerd door de creatieve sfeer en voel je meteen thuis in de knusse living of de creatieve hooischuur. De villa beschikt ook over een grote, groene tuin en een mooie veranda die ideaal zijn voor een workshop in de buitenlucht!

In het kort

2 ruimtes

4 - 10 gasten

Mogelijkheden

Vergaderen, brainstormen en klootschieten in het nabijgelegen bos, dat kan allemaal in deze vintage design villa. De eigenaar van de villa is instructeur klootschieten en je kunt deze sport onder zijn leiding een keer uitproberen. Wat vergaderen betreft kun je kiezen uit 5 verschillende ruimtes, waaronder de living en de hooischuur.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Living inclusief subruimtes 10
Hooischuur inclusief tuin/veranda 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Als je een ruimte huurt bij deze locatie huur je direct de hele villa. Zo kun je volop genieten van je privacy en worden jullie niet gestoord door andere groepen. De locatie beschikt over twee ruimtes die je kunt opdelen in diverse subruimtes. Leuke bijkomstigheid: de locatie heeft een inpandige kroeg voor 8 personen. Ideaal om een afzakkertje te doen na een lange meeting!

Activiteiten

De locatie bevindt zich in een bosrijke en landelijke omgeving en je kunt er mooie wandeltochten maken in bijvoorbeeld de Soester Duinen die grenzen aan Soest. Heb je zin om wat cultuur te snuiven? Dan kun je paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld of het Militair Museum bezoeken. Deze liggen slechts op 10 minuten rijden met de auto. Soest ligt op slechts 15 autominuten van Amersfoort vandaan en hier vind je allerlei restaurants, koffietentjes en cafés.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is in principe altijd geopend, vakantie uitgezonderd. De openingstijden en -dagen zijn in overleg met de locatie.

Ligging & kaart

Als je met de auto komt kun je gratis parkeren op één van de vier beschikbare parkeerplaatsen. Met het openbaar is de locatie ook heel goed te bereiken, want het treinstation bevindt zich op slechts 200 meter van de locatie vandaan.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Landelijk