descriptive picture of Kasteelboerderij in Bosrijke Omgeving
descriptive picture of Kasteelboerderij in Bosrijke Omgeving
descriptive picture of Kasteelboerderij in Bosrijke Omgeving

Kasteelboerderij in Bosrijke Omgeving

Swolgen

Deze historische kasteelboerderij in Swolgen ligt in een bosrijke, landelijke omgeving in het Limburgse landschap waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De luxe locatie is ideaal wanneer je een meerdaags evenement wil organiseren waarbij de genodigden ook kunnen blijven overnachten. De kasteelboerderij beschikt o.a. over een grote woonruimte, gezellige eetzaal waar je met z’n allen kunt ontbijten, lunchen of dineren, een recreatieruimte met pooltafel en een grote tuin met lange picknicktafels. De rust en de privacy die je hier ervaart is uniek! In het aangrenzende woonhuis zijn eventueel nog 6 extra slaapkamers (met gedeelde badkamers) te huur.

In het kort

14 kamers

1 ruimte

1 - 35 gasten

Mogelijkheden

Deze kasteelboerderij is de ideale locatie om een meerdaags evenement te organiseren voor een groep van maximaal 35 personen. Je huurt de hele locatie en kunt genieten van volledige privacy. De locatie heeft diverse ruimtes, zoals een woonruimte, een recreatieruimte, een eetzaal en een grote tuin waar je met z'n allen kunt zitten. Heb je even tijd voor jezelf nodig? Dan kun je, je terugtrekken in één van de ruimtes en even ontspannen met een goed boek uit de bibliotheek of een potje poolen of tafeltennissen met één van je collega's.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De gehele kasteelboerderij 35

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je huurt de hele boerderij exclusief en er zijn geen andere 'vreemde' mensen of groepen aanwezig. Je hebt tijdens jouw evenement volledige privacy en kunt in alle rust van je of teamuitje of intensieve vergaderdag(en) genieten. De kasteelboerderij heeft in totaal 14 slaapkamers en diverse ruimtes, waaronder een gezamenlijke ruimte, recreatieruimte, een welness en een ruime keuken.

Activiteiten

De omgeving van Swolgen is de perfecte plek om tot rust komen. Je kunt er wandelen in het natuurgebied, fietsen door het bos en genieten van de vele activiteiten in de buurt. Op een paar kilometer afstand vind je de kasteeltuinen en thermaal-baden in Arcen en kun je een excursie doen in de stoom-bierbrouwerij van Hertog-Jan.

Openingstijden & dagdelen

De locatie opent op aanvraag.Op dit moment zijn de weekenden voor 2020 volgeboekt, van maandag 16:00 uur tot vrijdag 10:00 kan er nog geboekt worden.

Ligging & kaart

Als je met de auto naar de kasteelboerderij komt kun je gratis parkeren op het terrein en er is plek voor ongeveer 20 auto's. Met het openbaar vervoer bereik je de locatie met bus 88 en stap je uit bij Swolgen, Legert. Vervolgens is het 20 minuten lopen naar locatie.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Luxury

Klassiek

Geen volumelimieten

veel daglicht

Design/Modern

Landelijk