descriptive picture of Monumentaal Landhuis in Weelderig Groen
descriptive picture of Monumentaal Landhuis in Weelderig Groen
descriptive picture of Monumentaal Landhuis in Weelderig Groen

Monumentaal Landhuis in Weelderig Groen

Thorn

Tussen het weelderige groen van het Limburgse Thorn bevindt zich dit prachtige monumentale pand. Dankzij de huiselijke en gezellige inrichting voel je je hier meteen thuis! Schilderijen en wandkleden uit allerlei culturen geven deze karakteristieke locatie een eigen en unieke sfeer. Brainstorm in de romantisch ingerichte kamers en er ontstaan als vanzelf nieuwe inzichten en ideeën! Kom na het vergaderen heerlijk tot rust tussen de schitterende bloemen in de zeventig meter diepe tuin. Geniet van de luxe die dit landhuis biedt: je vindt hier een privé zwembad, loungestoelen en een gazon vol gezellige zitjes om met je collega’s te ontspannen...

In het kort

1 ruimte

10 - 40 gasten

Mogelijkheden

Hier kun je in alle rust en privacy vergaderen. Deze ruimte boek je namelijk exclusief, waardoor je gebruik kunt maken van het hele pand én de tuin! Met maximaal 25 personen kun je hier tot een optimaal resultaat komen. Zo kun je brainstormen in de vergaderruimte, pauzeren in de woonkamer en dineren in het eetgedeelte. Na afloop kun je met elkaar borrelen bij de biljarttafel of baantjes trekken in het buitenzwembad. Geen lekker weer? Kies dan voor warme chocolademelk bij het knisperende haardvuur. Eigen catering is uiteraard ook mogelijk! De locatie beschikt over een 6 pits viking fornuis met 2...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Ruimte exclusief 40

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Als je hier je meeting wil organiseren, heb je de beschikking over het gehele pand en de tuin. Hierdoor heb je veel privacy om in alle rust te vergaderen!

Activiteiten

In dit schitterende huis is genoeg te doen om je tussen het vergaderen door of na afloop te vermaken. Denk aan bijkomen in de hot tub, de sauna, zwemmen, actief tafelvoetballen of bijvoorbeeld een kookworkshop volgen. De omgeving al wandelend of fietsend ontdekken kan natuurlijk ook. En met het VVV aan de overkant van deze toplocatie is dat helemaal een eitje!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is elke dag geopend.

Ligging & kaart

Dit fantastische pand vind je in het Limburgse Thorn. Je kunt hier gemakkelijk met de auto komen en in de buurt parkeren. Met het openbaar vervoer kan natuurlijk ook: bus 72 en 73 stoppen bij de nabijgelegen halte Wal.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Exclusief te huur

Huiselijk

Wandel- en fietspaden

Klassiek

Creatieve workshops