descriptive picture of Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur
descriptive picture of Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur
descriptive picture of Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur

Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur

Tilburg

Deze bruisende vergaderplek is net als de natuur altijd volop in ontwikkeling. Hier kunnen jullie samenkomen en werken aan succesverhalen voor persoon en organisatie in de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven!Ervaar de natuur binnen of ontdek het buiten. Zowel in de locatie als buiten de locatie zijn volop break-out ruimtes beschikbaar. Wat dacht je van brainstormen vanuit een hangmat, vergaderen in de moestuin of jullie heisessie aan de waterkant?Een verblijf op deze bijzondere plek in de natuur is waardevol werken én ontspannen. Een inspirerende locatie die de kracht en wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die uitnodigt...

In het kort

70 kamers

7 ruimtes

0 - 140 gasten

Mogelijkheden

Deze bijzondere vergaderlocatie aan de rand van Westelbeers, nabij Tilburg, is omringd door een bostuin van ruim 7 hectare, waar verschillende uitdagende gebieden liggen voor break-outs, heisessies en outdoor activiteiten. In 12 comfortabele zalen is ruimte voor groepen van 2 tot 140 personen en overnachten is mogelijk in 70 één en tweepersoons kamers. De moestuin is het domein van chef Gert-Jan maar ook een hele fijne plek om je te laten inspireren, even te ontspannen of om te genieten van een heerlijk moestuin-momentje. De chef kijkt wat er beschikbaar is in de tuin en serveert een culinaire break.Fijn extraatje: de...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Spotter 20
Het Getij, De Brug, De Overkant 80
De Luistervink en De Ontmoeting 40
Subzalen 2
De Gaard 90
De Kiem 140
De Broedplaats, De Tondel, De Vonk 80

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze vergaderlocatie met overnachting mogelijkheden werkt met verschillende arrangementen inclusief zaalhuur, hapjes en drankjes en het gebruik van technische faciliteiten. Mocht je andere wensen hebben, dan kan er uiteraard samen gekeken worden naar een passend aanbod en een offerte op maat.Afhankelijk van het aantal personen en het soort arrangement dat je kiest, wordt je één van de vergaderzalen toegewezen. Voorkeur voor een zaal is mogelijk op basis van een toeslag.

Activiteiten

Het personeel van deze bijzondere vergaderlocatie heeft er werkelijk alles aan gedaan om van je zakelijke bijeenkomst een inspirerende gebeurtenis te maken. Er is als break veel te doen of te beleven op of bij de locatie: van een smaakvolle break in de moestuin tot een bijzondere workshop communicatie met schapen. Of wat dacht je van een prachtige wandeling, een brainstorm in een hangmat of een workshop paardenfluisteren? De mogelijkheden zijn hier zeer breed en je kunt natuurlijk ook op eigen houtje heerlijk de natuur in trekken!

Openingstijden & dagdelen

Het hotel is alle dagen van de week geopend.

Ligging & kaart

Deze green-key locatie bevindt zich midden in de Brabantse Kempen, een prachtig natuurgebied bij Eindhoven. Binnen een half uurtje bereik je Westelbeers (Oirschot) met de auto vanuit Eindhoven of Tilburg. Er zijn prachtige wandelingen of fietstochten te maken! Bij het hotel kun je je auto goed kwijt en parkeren is gratis.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Creatieve workshops

Geen volumelimieten

Zakelijk

Design/Modern