descriptive picture of Vergaderen in een Trendy Klooster in Hartje Utrecht
descriptive picture of Vergaderen in een Trendy Klooster in Hartje Utrecht
descriptive picture of Vergaderen in een Trendy Klooster in Hartje Utrecht

Vergaderen in een Trendy Klooster in Hartje Utrecht

Utrecht

Dineren in een kloostertuin of borrelen op een eeuwenoud terras? Dit prachtige Boutique Hotel in Utrecht is de perfecte vergaderspot wanneer jouw bijeenkomst draait om luxe, rust en sfeer! De locatie is gevestigd in een monumentaal klooster met een ruim 100 jaar oude kapel. Een extra bijzondere locatie dus! Laat je verrassen en organiseer hier jouw vergadering, feest of andere bijeenkomst. (Leuk weetje; de locatie doet mee met Meeting for Trees. Voor elke 5 euro die de boeker extra betaalt om zijn meeting te compenseren wordt er een boom geplant!)

In het kort

87 kamers

2 ruimtes

2 - 70 gasten

Mogelijkheden

Bij deze vergaderlocatie kun je een bijeenkomst organiseren voor minimaal 2 tot maximaal 70 personen. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, borrel of diner! Deze historische spot in Utrecht beschikt daarnaast over 2 verschillende ruimtes die flexibel zijn in te richten. Overnachten Wil je een meerdaagse bijeenkomst organiseren? Dat is mogelijk! De locatie beschikt over 87 slaapkamers met in totaal 113 bedden.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Kapel 70
De Kapel Suite 16

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Proost na de bijeenkomst met een bubbel, verfijnde cocktail of verfrissende frisdrank bij de bar of geniet van een heerlijk diner of lunch bij de Brasserie Monk. Ook kun je tijdens de pauze een wandeling maken rondom het stadsklooster of bezoek brengen aan het centrum van Utrecht!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 24/7 geopend. De eventruimtes zijn geopend op maandag t/m zondag van 08:00 uur tot 22:00 uur.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie in Utrecht bereik je met de auto vanaf de A2 en de A12. Op het terrein van de locatie kun je betaald parkeren (€25 euro) en in de omgeving zijn oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto's. Kom je met het openbaar vervoer? De locatie bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Super makkelijk dus! Binnen een kwartiertje lopen bereik je het centrum van Utrecht.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Luxury

Klassiek

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk