descriptive picture of Vergaderen of Overnachten in Hartje Nederland
descriptive picture of Vergaderen of Overnachten in Hartje Nederland
descriptive picture of Vergaderen of Overnachten in Hartje Nederland

Vergaderen of Overnachten in Hartje Nederland

Utrecht

Op zoek naar een locatie in het midden van Nederland dat goed bereikbaar is? Dan zit je hier gebakken, want deze plek ligt vlak aan de A2. Deze centrale ontmoetingsplek waar je gegarandeerd vol energie de dag doorbrengt, biedt meetinglocaties, flexwerkplekken, conferentiezalen en allerlei soorten activiteiten aan. Daarnaast zijn er meer dan genoeg hotelkamers! Ook interesse om te dineren met de hele club na een lange training of conferentie? Dat is zeer zeker mogelijk in het restaurant waar eerlijke producten worden geserveerd.

In het kort

161 kamers

11 ruimtes

0 - 300 gasten

Mogelijkheden

Of je nu wilt vergaderen, een conferentie wilt houden of een training wilt geven aan 200 gasten; voor alle soorten bijeenkomsten, ook meerdaagse, kun je hier terecht. Deze multifunctionele ontmoetingsplek biedt maar liefst 10 ruimtes en beschikt over de nodige faciliteiten die je gratis kunt gebruiken. Zo is er WiFi, een beamer, digitale flip-overs en een geluidsinstallatie met microfoons. Genoeg plek dus voor een meerdaagse training of conferentie. Leuk om te weten is dat er 's avonds nog een drankje kan worden genuttigd, want er is ook een bar!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Private Bar 80 250
Summit 256 60 200 120 300 54
Focus 1 91 70 45 80 33
Focus 2 91 70 43 80 31
Focus 3 41 31 30 15
Focus 4 60 45 32 50 19
Focus 5 60 45 32 45 19
Roots 30 8
Living 30 12
Ocean 30 14
Glass Room 30 18

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze locatie beschikt over 9 verschillende ruimtes: er is 1 congreszaal, 5 trainings- en vergaderzalen en 4 brainstorm-ruimtes. Ze kunnen worden geboekt per dag en per dagdeel.

Activiteiten

Deze locatie heeft samenwerkingen met een groot aantal partners voor de meest uiteenlopende activiteiten. Denk aan bowlen, indoor skidiven, bloemschikken, schapen knuffelen, tal van wateractiviteiten en nog veel meer. Wil je een activiteiten toevoegen aan je dag(en)? Vraag de locatie naar de mogelijkheden en prijzen.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is 24/7 geopend!

Ligging & kaart

Dit hotel is centraal gelegen aan de rand van Utrecht, vlak langs de A2 richting Amsterdam. Met ruim 200 gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein van Carlton President is zoeken naar een parkeerplaats niet nodig. Komen jouw gasten met een elektrische auto? Carlton President heeft maar liefst 17 oplaadpunten beschikbaar. Voor de trainer hebben we een parkeerplaats vooraan gereserveerd. Kom je met het OV? Geen probleem, want daarmee is deze locatie ook goed bereikbaar. Vanaf Utrecht CS neem je vanaf Utrecht CS buslijn 73, richting Maarssen en vanaf station Maarssen neem je buslijn 73 richting Utrecht CS. Het hotel is...

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geschikt voor hybride evenementen

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Luxury

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk

Design/Modern