descriptive picture of Eigenzinnig Klooster
descriptive picture of Eigenzinnig Klooster
descriptive picture of Eigenzinnig Klooster
Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter, maar de sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Glazen façades zorgen voor verbinding met de natuur en diepe zichtlijnen over het landgoed creëren een gevoel van ruimte. Kwaliteit komt voort uit eenvoud en is terug te vinden in de uitstraling van de 8 zalen en 38 hotelkamers. De locatie is ook maatschappelijk betrokken, want merendeel van het huishouden wordt verzorgd door collega's met een beperking. Zij brengen koffie en thee rond, dekken de tafels, doen de afwas, maken de kamers schoon, boenen...

In het kort

38 kamers

4 ruimtes

1 - 120 gasten

Mogelijkheden

In dit eigenzinnige, voormalige klooster kun je kennismaken met de effectiviteit van een bezinnende atmosfeer. Je kunt hier terecht in 8 verschillende ruimtes. De moderne inrichting wordt gekenmerkt door kwaliteit in eenvoud. Dankzij de diverse mogelijkheden van deze locatie kun je er van alles ondernemen. Ontdek nieuwe wegen in de Bovenkamer of onthaast je team tijdens een Tai-Chi sessie in de werkruimte voor een goed begin van de dag. Overnachten Voor meerdaagse bijeenkomsten kun je hier overnachten. De 38 eenpersoons hotelkamers zijn eenvoudig maar volledig gericht op comfort voor optimale ontspanning van lichaam en geest. Voor het ontbijt kun je...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimtes tot 6 personen 6
Vergaderruimtes tot 48 personen 48
Het Atelier 30
Vergaderruimtes tot 120 personen 120

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Een geschikte werkruimte is altijd inbegrepen in het gekozen arrangement. Ruimtes in dit klooster verschillen in capaciteit, daarom zoekt de locatie een geschikte ruimte op basis van de groepsgrootte. Hierin voorkeuren aangeven is uiteraard mogelijk.Ook inclusief bij je reservering is het onbeperkt gebruik van koffie, thee en water dat geserveerd wordt in de zaal. Daarnaast liggen er koekjes en mints op de vergadertafel. Bovendien is er een lunch inclusief als je de locatie voor tweee dagdelen boekt, of een tweegangen diner als je de locatie de hele dag tot je beschikking wilt.

Activiteiten

Er worden hier tal van extra activiteiten georganiseerd die je bijeenkomst net wat extra's geeft. Denk bijvoorbeeld aan een theaterworkshop en leer je collega’s op een andere manier kennen of loop het labyrint voor onbeantwoorde vragen. Ook in de kloostertuin zijn verschillende activiteiten mogelijk die je meenemen de natuur in!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is van 8:30 uur tot 22:00 uur geopend.

Ligging & kaart

De locatie ligt aan de rand van Vught in Noord-Brabant en is per auto zeer goed te bereiken via de A2 Den Bosch - Eindhoven. Parkeren kan gratis op het landgoed van het kloosterhotel. Duurzaam reizen doe je met openbaar vervoer, stap je uit op station ’s Hertogenbosch en kies daar voor de OV-fiets of taxi.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Industrieel

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Klassiek

Creatieve workshops

Geen volumelimieten

Zakelijk

Design/Modern