descriptive picture of Modern Beachhotel aan Zee
descriptive picture of Modern Beachhotel aan Zee
descriptive picture of Modern Beachhotel aan Zee

Modern Beachhotel aan Zee

Westkapelle

Ben je op zoek naar een frisse vergaderlocatie in een geweldige en inspirerende omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden! Dit beachhotel ligt op een steenworp afstand van het strand van het Zeeuwse Westkapelle. Terwijl je met open ramen vergadert, hoor je de bruisende zee op de achtergrond. Een betere locatie voor een vergadering bestaat er niet! Het hotel is modern ingericht met subtiele verwijzingen naar de mooie, omliggende natuur. De prettige sfeer die er hangt is nog het beste te vergelijken met die van een relaxte beachclub. Op mooie dagen kan je voor een hapje en een drankje...

In het kort

70 kamers

2 ruimtes

0 - 150 gasten

Mogelijkheden

Het ruime beachhotel telt 2 vergaderruimtes. De kleinste ruimte is geschikt voor maximaal 50 personen en in de grootste ruimte kun je met 250 mensen terecht. De mogelijkheden zijn voor een zakelijke bijeenkomst erg divers. Overnachten Na het vergaderen hoef je niet weer helemaal naar huis te rijden. Je kan namelijk blijven overnachten in een van de 70 hotelkamers! De kamers zijn ruim, voorzien van alle benodigde faciliteiten en ingericht met een luxe badkamer. Er is 1 single room aanwezig in het beachhotel.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Ruimte 1 82 20 60 25 20 60 20
Ruimte 2 219 40 150 50 100 150 40

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

In dit prachtige beachhotel vind je twee ruimtes om te vergaderen, brainstormen of een (product)presentatie te houden.

Activiteiten

Sluit de dag af met één van de gezellige teambuildingsactiviteiten. Enkele mogelijkheden zijn: een stedentrip naar Middelburg, mountainbiken in de groene omgeving van het hotel of het volgen van een golfclinic. De locatie denkt graag met je mee over welke activiteit het beste bij jouw gezelschap past.

Openingstijden & dagdelen

Het hotel is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Ligging & kaart

Het beachhotel ligt in Westkapelle, een mooi duindorp in de buurt van Middelburg. Omdat het op het puntje van één van de Zeeuwse eilanden ligt, is het vanuit de randstad een kleine twee uur rijden. Rondom de locatie zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, is het vanaf de laatste bushalte slechts 5 minuten lopen.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Creatieve workshops

veel daglicht