descriptive picture of Klassiek Kleinschalig Kasteel
descriptive picture of Klassiek Kleinschalig Kasteel
descriptive picture of Klassiek Kleinschalig Kasteel

Klassiek Kleinschalig Kasteel

Zeist

Dit prachtige kleinschalige kasteel in de bossen bij Zeist is de ideale locatie voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten in stijl. Zowel binnen als buiten is de originele architectuur behouden gebleven: glas in lood, houten lambrisering en de prachtige vloeren en trappartij bijvoorbeeld. Toch is het interieur helemaal van deze tijd, met moderne designklassiekers en de beste technische faciliteiten. Door de kleinschalige insteek voel je je hier meteen op je gemak. De locatie beschikt tevens over een prachtige, lichte salon met bar en lounge en een grote kasteeltuin met buitenterras.

In het kort

60 kamers

5 ruimtes

2 - 115 gasten

Mogelijkheden

Met 5 verschillende vergaderruimtes kun je hier met gezelschappen van 2 tot 150 personen alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie, een vergadering of een bespreking met zakenrelaties. OvernachtenMocht je na een lange dag willen blijven overnachten of heb je een meerdaagse meeting? Het hotel beschikt over 7 authentieke kasteelkamers en 23 reguliere kamers. Zo start je de dag zeker met een goed humeur!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Ridderkamer 10
Bosch en Duin 35
Huis ter Heide 25
Den Dolder 75
Zeist 115

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Er zijn 5 verschillende vergaderruimtes op deze locatie en daarnaast kun je ook terecht in de lichte Salon of, bij mooi weer, de prachtige kasteeltuin met terras. Je kunt deze ruimtes boeken in combinatie met een businessarrangement, deze geldt vanaf 8 personen. Boek je de ruimte liever los en voor minder dan 8 personen? Overleg dan even met de locatie! De prijs wordt per persoon berekend en er wordt speciaal voor jou een offerte op maat gemaakt.

Activiteiten

Deze locatie is ideaal voor een teambuildingsdag of actief uitje, er zijn erg veel leuke activiteiten en workshops te organiseren; denk aan boogschieten of schermen in de kasteeltuin, een wandeling door het naastgelegen landgoed Heidestein onder leiding van de boswachter, een drone race in de tuin of Virtual Painting!

Openingstijden & dagdelen

Voor zakelijke reserveringen is de locatie geopend vanaf 09.00 tot 17.00 uur. Mocht je in de avond door willen vergaderen, dan is dat tegen een meerbetaling ook mogelijk. Overleg gerust met de locatie!

Ligging & kaart

Het kasteel is centraal gelegen, verscholen in de bossen van Zeist en nabij Utrecht. Er is een ruime parkeergelegenheid, die vrij te gebruiken is voor alle gasten. Station Zeist is op 2 km loopafstand. Je kunt ook de bus nemen vanaf het station en deze stopt voor de deur.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Rondleidingen met gids

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Exclusief te huur

Huiselijk

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Klassiek

Geen volumelimieten