Heerlijk Huiselijke Vergaderlocaties

Warm, sfeervol en oh zo gezellig: bij deze heerlijk huiselijke vergaderlocaties voel je je meteen thuis. Van huiselijke vergaderlocaties midden in de randstad tot sfeervolle pareltjes in het groen: wij zetten een sfeervolle selectie voor je op een rij.

Kunnen wij jou helpen bij het vinden van een huiselijke vergaderlocatie in een informele sfeer?  Team boekingen van Inspiratie op Locatie staat voor je klaar en helpen je graag!

 ✉  info@inspiratieoplocatie.nl       ☎  010 - 760 03 34


Sfeervol vergaderen

Bekijk hier al onze huiselijke vergaderlocaties!


Het ultieme thuisgevoel

Huiselijk vergaderen zorgt voor een fijne, open setting. Bij deze vergaderlocaties ervaar je gegarandeerd het ultieme thuisgevoel!

Bekijk ons selectie of laat Team Boekingen van Inspiratie op Locatie je helpen bij het vinden van de meest sfeervolle en inspirerende locaties.

We zijn bereikbaar via de  mail  en per telefoon: 010 - 760 03 34.


Huiselijk in het groen!

Bij deze sfeervolle vergaderlocaties vind je typisch huiselijke elementen. Denk: een open haard, fijne zitjes en sfeerverhogende kaarsen en bloemen. 


Authentieke Boerderij midden in het Groene Hart

Vergaderen midden in de natuur, dat is bij deze vrijstaande boerderij echt van toepassing! Het rijksmonument ligt rustig aan rivier de Linge en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. Bij de renovatie heeft de gastvrije eigenaar vele authentieke details terug laten komen in het interieur. Zo is de woonkamer in de voormalige stallen en vind je op de begane grond en eerste etage nog een originele bedstede. De inrichting is comfortabel en bevat alles wat je nodig hebt tijdens een bijeenkomst. Toe aan een break? Neem plaats op het terras of wandel door de inspirerende rozentuin. Achter de hoeve bevindt zich een grote tuin bestaande uit een grasveld omgeven door rozen, met beschutting van grote bomen en met een rustig vijvertje. Deze tuin van 3000m2 biedt voldoende ruimte om te brainstormen, vergaderen en barbecueën. Door de inspirerende omgeving en de heerlijke oud-Hollandse ambiance binnen, haal je het meest uit jouw meeting, workshop of meerdaagse bijeenkomst!

Kedichem


Evenementenlocatie

Evenementenlocatie

Hotel / B&B

Hotel / B&B

Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Huiselijke locatie

Huiselijke locatie

Congreslocatie

Congreslocatie

Kookstudio

Kookstudio

Boot

Boot

Beachclub

Beachclub

Foto- Filmstudio

Foto- Filmstudio

Beurs / Fabriekshal

Beurs / Fabriekshal

Kasteel

Kasteel

Boerderij

Boerderij

Bar / Lounge

Bar / Lounge

Teambuilding locatie

Teambuilding locatie

Industriele locatie

Industriele locatie

Restaurant

Restaurant

Theater / Bioscoop

Theater / Bioscoop

Night club

Night club

Buitenlocatie

Buitenlocatie

Feestlocatie

Feestlocatie

5 resultaten

Andere Amsterdam Soorten locaties